Ние много работим, не работим само върху елементите, работим върху

...
Ние много работим, не работим само върху елементите, работим върху
Коментари Харесай

Ирина Винер: Аз съм се учила от България, организацията на световното е невероятна



„ Ние доста работим, не работим единствено върху детайлите, работим върху облика. Всяка музика е длъжна да демонстрира театър, с цел да могат да схванат феновете и съдиите какъв тип е тази музика. Но това е доста комплицирано - да покажеш театър, а освен набор от забавни детайли “, това показа особено пред българските медии президентът на Руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер.

България е доста сериозна конкуренция в самостоятелното. Българската гимнастика винаги се е славила със комплицирани детайли, забавни. А ние в Русия имахме хореография. Тогава аз споделих, че не можем да успеем единствено с хореография, би трябвало да вършим това, което прави България, би трябвало да обединим двете неща и тогава се получи тази художествена гимнастика, която ние в този момент вършим. Аз съм се учила от България - от Нешка Робева, от Жулиета Шишманова, чела съм техни книги и съм канила български треньори - като моята другарка Людмила Димитрова, добави гранд дамата на международната гимнастика.

Организацията е невероятна -  потресаващо красива зала, превъзходна организация на превоза, всеки тим има собствен рейс, храната е страхотна. България приема всички посетители на доста високо равнище. За това не може да си мечтае нито една друга страна от евросъюза, приключи великата треньорка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР