Ние лично не познаваме човек, който да не харесва Приятели.

...
Ние лично не познаваме човек, който да не харесва Приятели.
Коментари Харесай

Защо няма да видим нови епизоди на Приятели

Ние персонално не познаваме човек, който да не харесва " Приятели " . Сериалът е просто супер и не ни омръзва да го гледаме.
 Netflix,
Колко заплати Netflix за " Приятели "

Една много огромна сума

Много хора (в това число и ние) желаят Рос, Рейчъл, Джоуи и компания да се съберат още веднъж дружно и да снимат още някой различен сезон. А наскоро се заприказва и за филм... Каквото и да е - съгласни сме.

Публикация, споделена от Friends (@friends) на Окт 24, 2018 в 9:16 PDT

Всичко това обаче ще остане единствено в фантазиите ни, тъй като няма да се случи. Поредното удостоверение идва от един от създаделите на " Приятели " - Марта Кауфман .
 Марта Кауфман

Марта Кауфман

В изявление за Rolling Stone Кауфман съобщи, че това няма да го бъде, като даде и няколко основателни аргументи. Според нея, в случай че се направи нещо ново, то ще разочарова всички почитатели на сериала.

Как са изглеждали актьорите от " Приятели " в първия и в последния епизод

Носталгията ни удря крепко

Марта Кауфман счита, че сърцето на " Приятели " е изчезнало, тъй като истинската продукция споделя за интервал от живота, в който приятелите са били и семейство, до момента в който това към този момент не е по този начин. Ние обаче се надяваме, че актьорите и продуцентите ще размислят в близко бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР