Ние когато сме управлявали, винаги сме носили отговорност. Лидерът на

...
Ние когато сме управлявали, винаги сме носили отговорност. Лидерът на
Коментари Харесай

Тома Биков: Защо Трифонов не иска да носи отговорност като премиер?

„ Ние когато сме управлявали, постоянно сме носили отговорност. Лидерът на първата политическа мощ не е министър-председател. Това е негова работа. С какво е по-различен Станислав Трифонов от другите политици и водачи на партии, че да не желае да поеме тази отговорност? Защо не желае да стане министър-председател? Това е единственият метод да носи отговорност ”. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Нова тв.

„ Нека не се вършат на ударени другите партии на смяната, които от 3 станаха 5 ”, сподели още Биков. „ Защо не го споделиха преди изборите това? ”.

От ГЕРБ няма да предложат кабинет, в случай че мандатът стигне до тях.

„ Никой не ни споделя, че ще ни поддържа. Няма по какъв начин да предложим държавно управление. Но и няма да се стигне до такава степен ”, счита Биков.

„ Очаквайте държавно управление, което ще работи ден за ден. На сътрудниците от „ Демократична България ” им споделям – отново ще бъдете излъгани ”, сподели Биков.

Според него решенията в идващото държавно управление „ ще се вземат в скришен формат ". „ Лидерите на Тройната коалиция заседаваха и взимаха решения, а тук няма да знаем кой взима решения. Как ще се образуват тези болшинства по ползи, никой няма да вижда. Това няма да е в Народното събрание, нито в държавното управление. Този мач сме го играли при ръководството на Любен Беров.  Това следва на България - ръководство на Любен Беров ”, сподели още Биков.

„ Казвам на „ Демократична България ” – доста добре знаете, че ще ви излъжат. Много добре знаете къде влизате. Това държавно управление ще бъде подкрепено и от Българска социалистическа партия и от Движение за права и свободи ”, сподели Биков.

Той изясни и за какво ГЕРБ не са взели участие в консултациите при президента.

„ Една от аргументите са нашите гласоподаватели. Те бяха жестоко обиждани и нападани от служебното държавно управление, назначено от господин Радев. След задържането на кмета на Бата, ние да отидем при президента, с цел да демонстрираме, че той е законен президент? Не, няма да отидем ”, сподели Биков.  

„ Винаги сме търсили разговор с президента в името на страната, само че получихме брутално отношение, оттатък ръба на закона. И обществено оповестяване, че той желае да ни унищожи по всевъзможен начин – нас и нашите гласоподаватели ”, сподели Биков.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР