"Ние казваме "не“ на езика на омразата и "да“ на

...
"Ние казваме "не“ на езика на омразата и "да“ на
Коментари Харесай

Мария Габриел: АМ "Струма” ще бъде завършена само с Бойко Борисов и ГЕРБ

"Ние споделяме "не “ на езика на омразата и "да “ на разговора и съдействие. Това ще вършим в Екологичен потенциал. Ние знаем по какъв начин се отстоява националния интерес – с единение и отговорност. Няма различен тим, който да е толкоз наясно със своите цели. Гордея се с всеки един сътрудник в листата “, безапелационна бе Мария Габриел.

По думите й евродепутатите на ГЕРБ са защитавали България и ще продължат да го вършат и отсега нататък – от Шенген до пакета "Мобилност. "Защитихме по-висок бюджет в подтекста на това, че на доста други страни бе понижен. Ще има още веднъж висок бюджет за земеделие, ще има средства за дребните и междинни предприятия, за обезпечаването на вероятност за младежите “, увери лидерът на листата.

"Област Благоевград знае какво значи да си откърмен с непреклонен български дух. Знае какво значи обичаи и просвета, само че и знае значимостта да има явен небосвод за бъдещето. Ето за какво е значимо да си дадем сметка, че Автомагистрала "Струма ще бъде приключена единствено в случай че Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развиване “, акцентира Мария Габриел.

Според нея, с цел да остане България уважавана в Европейски Съюз, нещо, за което министър председателят Бойко Борисов работи през годините – хората би трябвало да гласоподават с номер 12 в бюлетината.

"От 17-те индивида в листата няма нито един, с който да не се гордеем. На българския гласоподавател предлагаме страхотни експерти, патриоти, които ще пазят националния ни интерес. Имаме извънреден лидер на листата – Мария Габриел с каквото и да се е захванала – постоянно съумява “, сподели на собствен ред регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.

В Благоевградско живеят демократи, това е "десен “ район. Очаквам да запазим тази наклонност и на 26 май да гласувате с номер 12 в бюлетината. Нима има някаква база за съпоставяне сред листата ни с тази на Българска социалистическа партия, сред Мария Габриел и Елена Йончева, сред нашите стратегии и цели? “, попита ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР