Ние като общество не трябва да допускаме в учебното съдържание

...
Ние като общество не трябва да допускаме в учебното съдържание
Коментари Харесай

Велина Атанасова: Ние сме за съхранение на семейните ценности

„ Ние като общество не би трябвало да позволяваме в образователното наличие да участват тематики за джендър идеология, каквито има внимателно вплетени в текстове и в картинки  за най-малките деца. Те объркват съзнанието им, желаеме то да остане чисто и когато настъпи цялостното биологично съзряване за това решение, тогава нашите пораснали деца да се самоопределят “, сподели претендентът за депутат и ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Стара Загора Велина Атанасова.
„ Ние от Българска социалистическа партия не сме срещу другите, имаме стратегии за всички обществени групи, но  сме срещу джендър идеологията, която  навлиза в учебно заведение. Ние сме за предпазване на фамилните полезности “, акцентира Атанасова и напомни, че в България  има изговаряне на Конституционния съд по тематиката, имаме Конституция, само че всички сме очевидци, че тази деликатна човешка тематика, прекомерно се употребява от други фактори и интернационалният напън извън към страната е много мощен.
Според нея тази тематика касае всеки един от нас, тя стои във възпитанието и образованието на всеки. Референдумът, за който Българска социалистическа партия упорства и поддържа подписката  за неговото осъществяване, цели точно диалог в обществото.
„ От срещите ни в тази акция видяхме, че хората желаят да бъдат чути, мъчно живеят през последните месеци и имат какво да ни кажат. Една висока изборна интензивност ще даде друга непоклатимост и представителност на 49-ия парламент. Надявам се да има повече адвокати в националното заседание за  сполучлив нормотворчески  развой, който  е много комплициран за една парламентарна република “, изрази вярата си  кандидат-депутатът юрист към Адвокатска колегия-Стара Загора.
Атанасова открои силата на „ Българска социалистическа партия за България “ в обществената политика. „ Реализираните наши цели в  последното  постоянно държавно управление са доказателство за това. Постигнахме цели, сложени в своите стратегии. Акцентът в образованието е извънредно значим. Осигурихме безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас, само че предлагаме да се обезпечи 1 учебник за 1 клас по 1 предмет. Постигнахме еднократна помощ за учениците до 4 клас в размер на 300 лева, в този момент предлагаме тя да доближи и за всички възпитаници до 8 клас в размер на 350 лева Усилията ни са ориентирани към превъзмогване на районните неравенства в налично обучение, нужен е еднакъв старт за всички. “, съобщи Атанасова.
Тя прикани да се гласоподава с сила и ясно схващане за „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в бюлетината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР