Ние като нация решаваме, докъде достига нашата независимост, Ние като

...
Ние като нация решаваме, докъде достига нашата независимост, Ние като
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Нищо не може да спре нас, българите, когато сме застанали под едно знаме, за да следваме обща мечта и идеал


Ние като нация решаваме, до каква степен доближава нашата самостоятелност, Ние като българи съхраняваме и браним независимостта на нашето Отечество, написа в прочувственото си послание Бачийски

 

Водачът на листата на " Продължаваме промяната " за 2 МИР-Бургас поздрави жителите на Бургаска област във връзка 114-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. " Нищо не може да спре нас, българите, в миг, когато сме застанали под едно знаме, с цел да следваме дружно обща фантазия и общ блян ", написа в прочувственото си послание Бачийски.

Ето приветствения му адрес:

Честит празник,

Честит ден на Независимостта.

От цялото си сърце и душа имам вяра, че нищо не може да спре нас, българите, в миг, когато сме застанали под едно знаме, с цел да следваме дружно обща фантазия и общ блян.

Историята ни е претъпкана с такива образци, от които излиза наяве, че единствено ние като народ избираме какъв брой огромна може да бъде нашата самостоятелност.

Ние като нация решаваме, до каква степен доближава нашата Независимост.

Ние като българи съхраняваме и браним независимостта на нашето Отечество.

Така е било, по този начин и ще бъде, в случай че го желаяме. Ако го желаяме дружно.

Поздравявам ви с празника и ви поисквам да не губите в никакъв случай своя дух и вярата си, че България заслужава своето място си измежду свободните, самостоятелни и мощни страни.

С почитание:

Константин Бачийски
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР