Ние живеем като вълни от енергия в огромния океан на

...
Ние живеем като вълни от енергия в огромния океан на
Коментари Харесай

3 начина да привлечем положителна енергия в дома

„ Ние живеем като талази от сила в големия океан на силата “ – Дийпак Чопра

Домът, това е мястото, в което би трябвало да се усещаме уютно, да си отпочинем, да се усещаме предпазени, щастливи.

Положителната сила в него зависи най-много от нашата настройка и силата, която носим в себе си. Ако се постараем да го превърнем в уютно място и да прибавим към него избрани неща, които предизвикват просперитета, той ще е източникът ни на обич и мир.

Вижте 3 лесни стъпки, с които да поканите щастието във вашия дом.

Растения, домашни любимци, фигурки на животни

Отглеждането на домакински любим може да ви помогне да се освободите от ежедневния стрес, да се почувствате по-спокойни и несъмнено ще добави повече благополучие в живота ви.

Ако живеете сами, домашният любим е добра концепция, тъй като ще бъде вашата приятна компания в края на деня, когато сте заболели или настроението ви не е на равнище. Но това е сериозен ангажимент, който не е за всеки.

В случаи, че не може да отглеждате животно вкъщи, може да си купите фигурки на животни за благополучие. Късмет и благополучие ще ви донесат фигурки на слонче, жаба, бик.

От друга страна растенията също са превъзходен източник на позитивна сила. Пречистват въздуха, спомагат за възстановяване на общото здравословно положение, а за някои от тях се счита, че могат да привлекат и любовта в живота ни. Кои са, вижте в галерията ни.

Лампа от хималайска сол

Хималайските солни лампи имат редица изгоди за здравето. Поставена в дома тя спомага за пречистването на въздуха, покачва енергийните равнища, обезврежда електромагнитно лъчение, предизвиква положителния сън, понижава алергиите и астматичните признаци и други.

Когато работят тези лампи излъчват доста приятна светлина. Тяхната хубост ни кара да се усещаме по-спокойни, концентрираме се върху позитивните сили.

Ароматерапия

Ароматерапията употребява успокояващи растителни масла, които оказват помощ да подобрим настроението си, да успокоим мозъка, подсъзнанието.

Някои от маслата, които се употребяват в нея спомагат за облекчение на напрежението, елиминиране на отрицателните мисли. Примери за такива ароматни масла са мента, лимон, мандарина, кипарис, лавандула, ванилия, канела.

Направете тези аромати част от вашия дом. Може да се радвате на техните позитивни качества като ги добавите към дифузер, ароматна лампа, към релаксираща вана, а за какво и да не си запалите свещи обогатени с тези аромати. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР