Ние, жените, имаме един толкова обичан израз: О, моля те,

...
Ние, жените, имаме един толкова обичан израз: О, моля те,
Коментари Харесай

Какви жени харесват мъжете според зодията си

Ние, дамите, имаме един толкоз обичан израз: " О, апелирам те, всички мъже са едни и същи. " Но бъркаме с това изявление. Няма човек на света, който да наподобява на някой различен. Да, несъмнено, че като представители на съответния пол - било то мъжки или женски - ние имаме сходни привички или черти. Но това няма нищо общо с желанията ни към храна, живот и даже половинка в любовните взаимоотношения. Ето какво кара всеки един мъж да хареса тъкмо избран вид дами:

Овен

На представителите на зодия Овен им подхожда жена, която е самоуверена, блестяща , енергична и радостна. Запомнете, че всяка демонстрация на горест, болежка и потиснатост ще го отхвърлен.
 жена ThinkStock/Getty Images
Телец

Телците харесват умни и рационални дами. Лекомислените празноглавки ги принуждават бързо да се отдръпват.

Близнаци

Ако той е Близнаци - очаровайте го със своята прелест, само че спазвайте дистанцията. Откровеността е противопоказна – „ вашата дълбока “ и чиста душа му е напълно безразлична.-->

Рак

Ракът обожава дами, които са в положение да решат всичките му проблеми. Или най-малко главните. С наслада ще се остави да направлявате живота му.

Лъв

Лъвът обича всичко извънредно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание - демонстрирайте своите най-силни качества.
 обич ThinkStock/Getty Images

Дева

Мъжът Дева обожава кариеристката . Вашата деловитост, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно състояние, позитивно ще повлияят на отношението му към вас.

Везни

Представителят на зодия Везни прави оценка по достолепие вашата външна хубост и словоохотливост. Ако имате построен престиж измежду сътрудници, другари и познати, в случай че те ви обичат и почитат, то тъкмо този мъж е за вас. За него от огромно значение е непознатото мнение.

Скорпион

Мъжът Скорпион не обича слабите дами – това е едно на ръка. Също по този начин не понася и някой да го наставлява. Затова би трябвало да се нагодите, да сте мощна и изявена, само че и тиха и смирена.

Стрелец

Стрелецът не понася интелигентните дами. Те го нервират. И без тях той знае какво да прави. Затова елементарност и леко незнание – за начало това е задоволително.
 жена ThinkStock/Getty Images

Козирог

Козирогът желае неговата половинка да е най-идеалната на света. Не са задоволителни вашата хубост, деловитост, уважението от близките. Необходимо е да имате висок обществен статус. Колкото повече – толкоз по-добре.

Водолей

Мъжът Водолей цени на първо място духовната съгласуемост. Сходството на ползи се явява значим миг във връзката.
 обич ThinkStock/Getty Images
Риби

Рибите намират обаяние в сантименталните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от трогване, провокират прочувствено възприятие на обвързаност.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР