“Ние изразяваме нашите критики в рамките на коалицията”, заяви проф.

...
“Ние изразяваме нашите критики в рамките на коалицията”, заяви проф.
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: ИТН е лоялен партньор на коалицията, няма да свалим управлението, защото имаме противоречия

“Ние показваме нашите рецензии в границите на коалицията”, съобщи проф. Андрей Чорбанов в коридорите на Народно събрание.

“Това, което се случва по света, удостоверява позицията ни, че здравния документ е безсмислен”, безапелационен беше той. Чорбанов сподели, че Има Такъв Народ е предан член на обединението: “Не значи, че ще свалим ръководството, тъй като имаме несъгласия. Ние имаме наши министри. Да протестираме против себе си би било нелогично”.

По думите му първия вид на вируса се е изкарвал най-леко: “Не забравяйте, че при “алфа” разновидността не боледуваха деца. Ние се съобразяваме с вируса, затваряме се, по-късно се отваряме. На всички ни се искаше имунизациите да спрат изрично разпространението”.

“Нашата ваксина е подготвена на равнище първообраз. Би следвало “Булбио” да си възвърне позициите да развива нови видове производства, което ще даде самостоятелност на страната и артикул с доста висока стойност”, сподели той.

Според него имунизациите би трябвало да бъдат за избрани категории хора - в рискови групи и с доста съпътстващи болести: “В едно обикновено развито общество има доста хора със съпътстващи заболявания”.

Всеки български жител има право да стачкува без значение по каква тематика. Нашата позиция във връзка с зеленелия документ е доста ясна. Ние сме срещу тази мярка, тъй като тя е неефективна, сподели Станислав Балабанов в коридорите на Народно събрание.

“Протестът е подсилен от друга политическа групировка. Протестът би трябвало да протече мирно”, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР