Ние искаме повече държава в здравеопазването. Това коментира в студиото

...
Ние искаме повече държава в здравеопазването. Това коментира в студиото
Коментари Харесай

БСП: Искаме повече държава в здравеопазването

Ние желаеме повече страна в опазването на здравето.

Това разяснява в студиото на „ Офанзива “ по Канал 3 Георги Иванов от Българска социалистическа партия във връзка вота на съмнение, който левицата желае да внесе в понеделник.

„ Обстановката в България е такава, че тя изнервя българските жители, в това число и тези, които симпатизират на Българска социалистическа партия “, счита той.

По думите му Българска социалистическа партия е забавна партия, само че постоянно е имала доста отзиви, които се споделят. Според него в областта на опазването на здравето би трябвало да се случи нещо.

„ Чакаме към този момент девета година. Чакаме държавното управление на Бойко Борисов да направи нещо в опазването на здравето. Това не е структурна смяна, а единствено концепция за събиране на повече пари в опазването на здравето. Ние не сме съгласни с това “, счита депутатът.

По думите му министър Кирил Ананиев протежира още повече излизане на страната от системата на опазването на здравето. Според Българска социалистическа партия неналичието на опазването на здравето е една от аргументите за демографския срив.

Животът и здравето на българския жител би трябвало да е задачата на лечебните заведения, а ГЕРБ сподели, че не оправя, счита още политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР