Ние имаме основание да смятаме, че разузнавателните служби на Запада

...
Ние имаме основание да смятаме, че разузнавателните служби на Запада
Коментари Харесай

Владимир Путин: Имаме основание да смятаме, че западното разузнаване участва в терористичната дейност на Украйна

" Ние имаме съображение да считаме, че разследващите служби на Запада вземат участие в бойкот и терористични дейности, осъществявани от Украйна ", това сподели през днешния ден съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През по време на предавано по малкия екран съвещание с длъжностни лица, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10100
На среща на съветския Съвет за сигурност с ръководителите на четирите украински области, които Москва предходната година разгласи за анексирани, Путин упрекна Украйна в осъществяването на закононарушения против съветски административни чиновници, чиновници по сигурността, публицисти и учители благодарение на западни разследващи служби.

Кремъл постоянно упреква Киев в изтребване на цивилни при обстрелите на следените от Русия елементи от Украйна, както и по съветските региони наоколо до украинската граница.

" Имаме цялостно съображение да считаме, че ресурсите на други страни, а точно западните разследващи служби, вземат участие в подготовката на сходен бойкот и терористична активност ", сподели Путин.

Стопанинът на Кремъл направи това изказване три дни, откакто съветският боен блогър с псевдоним Владлен Татарски, почина при гърмеж в Санкт Петербург.

Москва упрекна Киев за гибелта на блогъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР