Ние идваме! повече от месец критикуваше аргументирано варианта за сключване

...
Ние идваме! повече от месец критикуваше аргументирано варианта за сключване
Коментари Харесай

Ние идваме! става партия

" Ние идваме! " повече от месец подлагаше на критика аргументирано разновидността за подписване на държавна коалиция с ГЕРБ, под закрилата на Движение за права и свободи. Това към този момент е безсмислено. Имаше смисъл да го вършим, с цел да се избегне грешката, с цел да не бъдат излъгани хората, които повярваха в смяната, демокрацията и справедливостта. Днес те към този момент са излъгани.

Това се споделя в прессъобщение на гражданското придвижване " Ние идваме! ".

" Днес ни убеждават, че хаосът в институциите е резултат от многото избори, а не от дейностите на мафията и корупцията. Днес ни убеждават, че безпорядък са митингите, а спокойствието са сделките в незаконен картел. Днес се пробват да ни обяснят, че България ще напусне евроатлантическия път на придвижване – в никакъв случай няма да допуснем това ".

" Ние идваме! “ почитаме специалистите в този кабинет, само че не одобряваме измамата, с която бяха конфигурирани от Политическа партия и Демократична България. Споменаваме тях, тъй като от ГЕРБ сме имали единствено едно условие – да слязат от власт. Има утринен ден и той евентуално ще пристигна скоро. Той е значим за стотиците хиляди, които повярваха в смяната, а не за нас като персони, не на партийните секретари и мераклиите за държавен пост. " Ние идваме! " ще дадем опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо посланичество ", допълниха от придвижването на Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР