Ние идваме подкрепя Румен Радев за втори мандат, съобщи пресцентърът

...
Ние идваме подкрепя Румен Радев за втори мандат, съобщи пресцентърът
Коментари Харесай

„Ние идваме“ подкрепя Румен Радев за втори мандат

" Ние идваме " поддържа Румен Радев за втори мандат, заяви пресцентърът на придвижването. Подкрепата идва след извършено допитване до симпатизанти и членове на " Ние идваме ", в което се регистрира следният резултат: 81 на 100 декларират поддръжка за Румен Радев, 19 на 100 - за Лозан Панов и нито един глас - за някой от другите претенденти.

Управителният съвет на придвижването взе решение в актуалната президентска конкуренция да поддържа кандидатурата на президента Румен Радев, се показва в известието. Като главен претекст за поддръжката от придвижването показват държанието на президента Румен Радев в опълчването против диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев.

Намираме кандидатурата на господин Лозан Панов за почтена в борбата за правосъдната промяна и я считаме нужна да се употребява за реализацията на смяната.

" За да желаеме народна власт, трябваше да стартираме от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и заявяваме резултата. " Ние идваме " не е вождистка организация ", е декларирал Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция " Изправи се, БГ! Ние идваме! ", представен от пресцентъра на " Ние идваме ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР