Ние едва се възстановяваме от най-новата иновация на Шарлот Тилбъри

...
Ние едва се възстановяваме от най-новата иновация на Шарлот Тилбъри
Коментари Харесай

Шарлот Тилбъри пуска на пазара нов блясък на Pillow Talk, който дава „най-добрите устни в живота ви“

Ние едвам се възвръщаме от най-новата иновация на Шарлот Тилбъри под формата на нейните капки за загар за красива кожа, само че това не е завършило, защото ние Сега бяхме ударени от друга славна вълна, защото тя пуска не един, не два, а голям брой нови артикули като част от емблематичната си гама Pillow Talk – и ние сме замаяни от тази вероятност.

Британците марката за грим е известна със своята розово-гола гама Pillow Talk от емблематичните си червила и палитра сенки за очи до серпантина Push Up Lashes, огромна част от която постоянно се употребява на аления килим, а в този момент тя прибавя и серия от нови артикули като обновен, връщайки формули допълнително нюанси, които ще бъдат музика за ушите на почитателите на Шарлот Тилбъри.

След като започва в сряда, 27 март извънредно за членове в приложението или онлайн, първият артикул, който ще бъде отритнат, е неговият нов Pullow Talk Big Lip Plumpgasm, за който Шарлот твърди, че ще ви даде „ най-хубавите устни в живота ви “. Обещаващ по-пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР