Ние днес не мога да кажа, че ни покри късмет,

...
Ние днес не мога да кажа, че ни покри късмет,
Коментари Харесай

Моралес: Няма да губим увереност

„ Ние през днешния ден не мога да кажа, че ни покри шанс, само че с цел да го имаш - би трябвало да работиш за него. “

Това сподели треньорът Даниел Моралес, откакто Ботев (Враца) приключи при нулево реми семейството си на Септември (София) от последния за годината 18-и кръг на Първа лига.

„ Нашият тим имаше едни обстановки през второто полувреме, в които натискахме. Не вкарахме голове, а те също имаха положения. Ние сме имали късмет, и те са имали късмет, само че най-после 0:0, за жалост. Разбира се, че не съм удовлетворен от резултат, защото ние би трябвало да играем по-добре и реализираме положителни резултати. Сега имаше напрежение и трябваше да вземем трите точки с пряк противник “, уточни той.

„ Съжалявам за публиката ни, идва Нова година, идващите мачове и ще се борим до дъно с нокти и зъби да играем по-добре и побеждаваме. Имаше значително обстановки за нас, само че с цел да съм по-доволен тези обстановки би трябвало да са голове. Отборът имаше интервал, където игра по-добре от противника. Притискахме, само че не успяхме да вкараме. Това е казусът. Когато не вкарваш, не можеш да побеждаваш. Виждам напредък в отбора. Не беше най-силният ни мач, само че подвигаме главите и продължаваме напред “, добави Моралес.

„ Не мисля, че се реванширахме пред почитателите, само че шампионата е дълго и има още какво да потвърждаваме. Феновете имат право да изискват и споделят каквото желаят. Ние би трябвало да слушаме, разсъждаваме и продължаваме напред. Няма да губим убеденост до края. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР