Ние дълго време чакахме летните месеци, а дъжовете през юни

...
Ние дълго време чакахме летните месеци, а дъжовете през юни
Коментари Харесай

Начини да се охладите бързо и успешно през лятото

Ние дълго време чакахме летните месеци, а дъжовете през юни ни натъжаваха и ядосваха ужасно доста! Но не щеш ли лятото към този момент в действителност е тук, а с него и страхотните жеги.

 На какво да обърнете внимание в жегата и по какъв начин да отбраните колата си На какво да обърнете внимание в жегата и по какъв начин да отбраните колата си
Горещото време в страната се трансформира в сериозен тест и за колите. Как да се предпазите от летните жеги и да сведете до най-малко р...

И колкото и да го обичаме, би трябвало да пазим здравето си от високите температури, влагата и сушата. 

Как да се охлаждаме бързо и дейно, вижте в този момент.

1. Можете да приберете спалното си долни дрехи в найлонова чанта и да го пъхнете в хладилника за известно време. Това може да извършите няколко часа преди да си легнете, също така за горещините се предлага да се спи върху копринено спално долни дрехи. 

2. Когато станете заран и прозорците са отворени, към момента влиза студен въздух. Но няколко часа преди жегата можете да ги пандизите и да пуснете щорите или да дръпнете пердетата. Така дома остава с хладния нощен въздух и на сянка. Ще усетите огромна разлика в температурата.
 Защо се носят светли облекла през лятото? Защо се носят светли облекла през лятото?
В горещите летни дни имате потребност от по-свободни, ефирни дрехи от естествена материя, които разрешават на кожата да диша и не предизви...

3. Лятно време можете да прибирате в килера килимите и честичко да вършиме " мокри " почиствания на подовете, с цел да ги охлаждате.

4. Изключвайте по-често електроуредите на всички места в дома си. Може би сте забелязали, че когато работите по-продължително време на преносимия компютър или телефона си, те стартират да загряват. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР