Ние дадохме вот на доверие на ПП, те не оправдаха

...
Ние дадохме вот на доверие на ПП, те не оправдаха
Коментари Харесай

Хаджигенов: ПП не оправдаха доверието ни, дори не опитаха -

Ние дадохме избор на доверие на Политическа партия, те не оправдаха това доверие, даже не пробваха. Имаха комфорта на цялостното мнонзиство и поддръжката на огромна част от хората и политическите обединения, нашата в това число. Дори не пробваха.

Това съобщи пред Българска национална телевизия един от водачите на гражданското придвижване " Ние идваме " юрист Николай Хаджигенов. Вчера той и Арман Бабикян оповестиха, че

" Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика, резултатът е предупреден, по този начин или другояче. Ще продължим да вършим политика отвън Народното събрание ", изясни Хаджигенов през днешния ден. Адвокатът акцентира, че няма смисъл да се поддържа дадена политическа мощ, в случай че тя " не прави нищо " и по тази причина от " Ние идваме " няма да поддържат нито една политическа мощ.

По думите на Хаджигенов от Политическа партия по този начин и не са разбрали, че са изправени пред голям зложелател с необикновен запас, с който не е можело да се оправят единствено тъй като са спечелили изборите:

" Крайно време е да схванат, че парламентарната република не е просто лаф, написан в някаква брошура, която е именувана Конституция. Да, Борисов трансформира това в цирк, гумен щемпел на едноличното си ръководство, само че това не е по този начин и не би трябвало да е по този начин. "

Николай Хаджигенов чака, че в края на февруари или началото на март 2023 година още веднъж ще се наложи да се проведат предварителни парламентарни избори.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР