Ниe българите нямаме нагласата да имаме истинска съдебна система. За

...
Ниe българите нямаме нагласата да имаме истинска съдебна система. За
Коментари Харесай

Димитър Манолов, КТ ”Подкрепа”: Обществото е незряло и не знае какво иска

Ниe българите нямаме настройката да имаме същинска правосъдна система. За нас тя би трябвало да съди хората, които не харесваме и да не пипа тези, които харесваме. Обществото е незряло и не знае какво желае.
Това съобщи пред бТВ президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

Исканията на протестиращите са в вярната посока, само че няма конкретика, мафия има на всички места по света. Освен мазните ръчички на политици откъм гърба, които желаят да овладеят правосъдната система, тъй като който владее правосъдната система, владее страната, това са политици с неособено огромен политически запас, обаче са си създали тъкмо и ясно сметката какво ще им свърши работа, счита още Манолов.

Според него би могло тези митинги просто да наподобяват цивилен:

На първия ден имаше политически лица на митинга, които размахваха пестник. Присъстваха и всички, които не са показани във властта, добави той.

Според Манолов има хора, коти са изрично недоволни и зад гърбовете им надничат в огромната си част познати лица, от които няма по какъв начин да чакаме да създадат това, което на глас се приказва, че хората на улицата желаят, това прави нещата още по-сложни, счита още президентът на синдиката.

Политиците работят да се боричкат за властта, счита още той.

Един от тъй наречените " Отровното трио " е част от КТ Подкрепа, съобщи Манолов запитан за мнението му за митингите. Той добави, че синдикалистът Ваня Григорова е ежедневно на митингите, само че с ясни обществени претенции.

Ходих на митингите през 2013 година - находил съм се. Не отивам на този митинг, сподели още той по тематиката.

Хората на митингите не знаят по какъв начин да завоюват съратници, приключи Димитър Манолов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР