Ние активно работим за това да опитаме с втория мандат

...
Ние активно работим за това да опитаме с втория мандат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ние активно работим за това да опитаме с втория мандат


„ Ние интензивно работим за това да опитаме с втория мандат нещо да се случи. Имаме ясното схващане, че може да се окаже мъчно и в това число и невероятно. “ Това разяснява съпредседателят на „:.

По думите му фигурата на проф. Николай Габровски е несъмнено фигура, с която имат много допирни точки.

„ Въпросът е обаче не просто в персоната на претендента за министър председател. В случая проф. Габровски провокира благосклонности. Винаги, когато в българския политически живот, влезе някой човек извън и се нагърби да помогне, това е нещо, което би трябвало да бъде уважавано. Въпросът за поддръжката на държавно управление е въпрос, който опира не просто до смяната на премиера, не просто състава на Министерския съвет, който към този миг не е явен, само че и за структурата на болшинството, което ще излъчи този претендент в тази ситуация става дума за. Ние няма да подкрепим “, сподели Иванов.

Той изясни и за какво.

„ Нашия причина да не можем да подкрепим мандат на е обвързвана по- скоро с нашата оценка за опцията с мандат на да бъде излъчено не просто някакво държавно управление, което в действителност да е в положение на процедура да придвижи страната напред. Т.е. каквото и да бяха предложили от, без значение дали професор, учен, член сътрудник на академията на науките, най-вероятно щяхме да кажем „ не “, сподели Иванов.

Съпредседателят на Демократична България разяснява, че е значимо и по какъв начин ще се направи изборът към първия мандат.

„ Българският парламент в миг е като ситно натрошени яйца, от които ние нито можем да сготвим нещо, нито можем да ги върнем назад в някаква форма, само че въпреки всичко би трябвало да го създадем. Едно от нещата, което ще бъде доста значимо, е да не позволим избора да се случи с нечие неявяване, тъй като няма да е почтено. Затова моят апел е всеки политически водач на парламентарна показана партия преди внасянето на състав на кабинета в пленарна зала ясно да изясни какъв брой души ще участват. И в случай че ще отсъства някой – да се каже за какво “, сподели още Иванов.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР