Ние адаптирахме бизнес модела си към ситуацията в момента. Това

...
Ние адаптирахме бизнес модела си към ситуацията в момента. Това
Коментари Харесай

Бизнесмен предлага хотела си за настаняване на хора под карантина

 " Ние адаптирахме бизнес модела си към обстановката сега. Това беше единственият метод да продължим да бъдем потребни на хората. Преценихме, че по-разумно е при нас да бъдат настанявани хора, които идват от чужбина ". Така в студиото на " Плюс-минус. Коментарът след новините " хотелиерът Стоил Далевски разказа концепцията си да трансформира своя хотел в място, което да приюти хора сложени под карантина.

" У нас идват 10 полета с по 100 души приблизително, това са 1000 души, които идват от рискови страни и са евентуални носители на този вирус. Къде отиват те? Мерките са супер, само че не са задоволителни. Кой следи за спазването на карантината? ", попита Далевски.

" Идеята ни е хората да идват в хотела. Така или другояче ние имаме добра леглова база с всички условия. Нека бъдат при нас по време на карантинния интервал. Ние ще следим да не излизат от хотела и да съблюдават същинска карантина ", изясни Стоян Далевски.

" Ще коства, колкото на мен ми излиза като притежател на хотела. Едни 60-70% надолу от цената, в случай че, несъмнено, се включат всички институции ", уточни хотелиерът.  

" На финален стадий от реализирането на концепцията сме. Свързахме се с Министерството на здравеопазването и с лечебни заведения. Сега чакаме предлагането ни да се одобри, за да оказваме помощ на нуждаещите се хора ", заключи Далевски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР