Нидерландският бранител Абдала Аберкан е сред вариантите за трансфер в

...
Нидерландският бранител Абдала Аберкан е сред вариантите за трансфер в
Коментари Харесай

Гласят нидерландски бек за ЦСКА

Нидерландският защитник Абдала Аберкан е измежду разновидностите за трансфер в ЦСКА, пишат медиите в родината на футболиста.

22-годишният Аберкан е роден в Гауда (Нидерландия), само че е с марокански корени. Днес изтича договорът му с Екселсиор (Ротердам) и от на следващия ден става свободен сътрудник.

Абдала Аберкан играе най-вече като десен бек, само че може да бъде употребен на всички позиции в защитата. През предишния сезон той е взел участие в 31 мача на Екселсиор в нидерландската втора дивизия, като се е отличил с една асистенция.

Аберкан е минал през школата на Аякс и дебютира в професионалния футбол с дублиращия тим на гранда от Амстердам. Играл е още и за Спарта (Ротердам). Има мачове за националните тимове на Нидерландия до 15 и до 16 година

Интересното е, че даже туркоезичен профил в „ Туитър “ непосредствено насочва питане към ЦСКА по кое време клубът ще показа Абдала Аберкан.

Вчера се появи информация, че „ армейците “ са пред трансфер на чилиеца Аарон Астудийо от Универсидад (Католика), който също играе на позиция десен бек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР