Нидерландските университети ще представят програмите си за обучение в морската

...
Нидерландските университети ще представят програмите си за обучение в морската
Коментари Харесай

Предстои „Дни на Образованието в Холандия“ във Варна на 16 май

Нидерландските университети ще показват стратегиите си за образование в морската столица на 16 май по време на събитието „ Дни на образованието в Холандия “. Осемнадесето ревю, което стартира в 11 ч. във Вторник в хотел „ Голдън Тюлип “, се провежда от единствения у нас

UNIFY е единственият профилиран съветник за обучение в Холандия и формален представител на холандските университети. Всички консултанти на UNIFY са приключили студенти в Холандия. Това е една от главните тактики и отличителни черти на тяхното посланичество. Всеки един от тях дава информация за образованието в Нидерландия от личен опит. Мисията на UNIFY е да оказва помощ на всички бъдещи студенти в Холандия да намерят своя университет в Холандия и да изберат най-хубавото място за тях.

Във варненското събитие - Дни на образованието в Холандия бъдещите кандидат-студенти и родители ще имат опция да се срещнат персонално и да зададат въпросите си непосредствено към представители и студенти на висшите учебни заведения в страната на лалетата.

Повече информация може да откриете на:
Зрелостниците, които вземат н ай-важното решение за образованието си тази година , могат да си изберат университет, подобаваща компетентност и да се срещнат с изискванията за кандидатстване в нея. А за гимназистите в 9. 10. и 11. клас са планувани презентации и семинари, които да им оказват помощ да се насочат към подобаващите дисциплини за профилирана подготовка, по какъв начин да се приготвят за кандидатстване и по какъв начин да се насочат към компетентност. За родителите има готова спомагателна информация, презентации и семинари с на практика въпроси свързани със следването в Нидерландия.

Участието в събитието е изцяло гратис . С направена регистрация за събитието на unify.bg, ще можете да:

• да присъствате на всички презентации, водени от профилираните кариерни консултанти;

• да се срещнете с холандски представители от най-хубавите университети, които ще дойдат от Холандия особено за събитието;

• да се срещнете и със студенти, които учат в университетите;

• да посетите профилиран щанд на UNIFY, където ще получите информация за стъпките и процесите на кандидатстване.

Събитието започва в 11 ч. с презентация обвързвана с всичко значимо за образованието в Холандия, водена от Милена Генчева, кариерен коуч и профилиран съветник, приключила образованието си в Холандия. По време на цялото събитие ще имате опцията да разговаряте персонално с представителите на университетите и да зададете всички собствен въпроси. Това е страхотна опция да съберете всичката потребна, вярна и налична информация, която да ви помогне да вземете осведомено решение за образованието си.

Нидерландия е измежду най-предпочитаните дестинации за образование в чужбина , както за България по този начин и на международно равнище. Университетите оферират доста огромен брой стратегии напълно на британски език. Образователната система в Холандия е доста модерна и известна. Методите на преподаване са разнообразни и интерактивни. Обръща се доста внимание на мисленето, персоналното мнение и творчеството. В множеството бакалавърски стратегии има включен наложителен стаж, който приготвя студентите за бъдещата специалност.

Всичко за образованието в Холандия и кариерното насочване на 16 май от 11 ч. в град Варна.

Вход - свободен. Регистрацията е наложителна.
Повече информация може да откриете на:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР