Нидерландската платформа за изграждане на онлайн магазини представи първия си

...
Нидерландската платформа за изграждане на онлайн магазини представи първия си
Коментари Харесай

Вече е онлайн първият магазин, изработен на NEXT BASKET


Нидерландската платформа за създаване на онлайн магазини показа първия си образец за готово, функционално и висококачествено решение за електронна търговия.

Месеци преди формалния старт на платформата за електронна търговия и онлайн магазини NEXT BASKET, компанията показа своя първи демо магазин за българския пазар - sasaki-shop.com.

Магазинът показва някои основни функционалности на платформата, в това число дизайнерска тематика за дизайн на магазина, създаване на онлайн наличие на към този момент съществуващи физически обекти и вградени принадлежности за SEO оптимизация.

Резултатът е повече от обещаващ, а по-долу обобщаваме всички значими елементи, които остават зад новото потомство потребителско преживяване на уеб страницата.

 
Онлайн магазин за търговци с физически обекти
Както множеството търговци в България, Спорт Ивентс Мениджмънт оперират с физически магазин и наличие в обществените мрежи преди да решат да цифровизират и мултиплицират продажбите си онлайн.

За задачата бизнесът има потребност от създаване на онлайн магазин от нулата - с решения за хостинг и домейн, надеждна палтформа, професионална екомерс презентация на продуктите и всички съпътстващи елементи за триумф в интернет.

Именно тук показва и най-сериозното си преимущество - 360-градусовото обслужване на бизнеси, търсещи пътя към цифровото развиване.
  Процесът
Процесът по направа на онлайн магазина sasaki-shop.com минава през няколко основни етапи, а точно:

Подбор на домейн и хостинг услуга. Като формален дистрибутор за марката SASAKI за България, компанията избира брандиран домейн, а NEXT BASKET обезпечава функционалността му посредством услуга за заоблачен хостинг със скалируеми запаси и минимални разноски.
 

Подбор на дизайнерска тематика за създаване на магазина . В случая е употребена първата и съществена тематика на NEXT BASKET, подобаваща за онлайн търговци с дребен продуктов азбучник. Темата е конфигурирана и персонализирана съгласно визията на марката.
 

Изграждане на архитектура и конструкция на магазина . В тясна колаборация с бизнеса, NEXT BASKET дефинира оптималната конструкция на категории, подкатегории и филтри на магазина с оглед преживяването на потребителя и представянето на магазина в търсачките.
 

Подбор на функционалности . В магазина на Спорт Ивентс мениджмънт се конфигурират модули за основаване на банери, ръководство на поръчки, разплащателни способи, връзка с куриери, имейл амркетинг, ръководство на артикули в уеб страницата и доста други.
 

Допълнителни услуги . Екипът се възползва от няколко спомагателни услуги, в това число описания на артикули, фотозаснемане на част от каталога, правене на GDPR документи и персонален акаунт управител, отговарящ за процесите в електронния магазин.

Не на последно място, платформата дава на колегата всички свои вградени автоматизации за SEO. СОбственият обхождащ бот прави мониторинг за неточности в наличието, техническите параметри и индексирането на уеб страницата, а грешките се подават като автоматизирани отчети, с цел да получат своето разрешаване.

Процесът нагоре декомстрира немалка част от на платформата и аргументите, заради които чакаме от тази година е-комерс промишлеността да има своя нов пазарен водач.

 
Какво чакаме оттук насетне?
Официалният старт на платформата за българския пазар се чака през идващите месеци, а корпоративният уебсайт на NEXT BASKET към този момент ни дава изчерпателна информация за разновидности за партньорство, включени услуги и цени.

След стартирането на първия демо онлайн магазин на пазара, чакаме и последващи подготвени планове за по-големи сътрудници. Там ще забележим цялостната мощ на NEXT BASKET в полето на корпоративния е-комерс, който към момента търси своето 360-градусово решение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР