Нидерландия ще разхлаби от 28 април редица ограничения, наложени на

...
Нидерландия ще разхлаби от 28 април редица ограничения, наложени на
Коментари Харесай

Нидерландия ще разхлаби ограниченията от 28 април

Нидерландия ще разхлаби от 28 април редица ограничавания, наложени на фона на пандемията от ковид. Полицейският час също ще бъде анулиран, заяви RTL, базирайки се на източници от държавното управление.
„ Полицейският час ще бъде анулиран, магазините и пазарите ще могат да отворят още веднъж ", отбелязва телевизионният канал. „ Освен това терасите ще могат да отворят, само че те ще работят единствено от 12:00 до 18:00 часа. "
 На входовете на зоопарковете в Нидерландия ще се оферират проби за ковид На входовете на зоопарковете в Нидерландия ще се оферират проби за ковид
Властите в Нидерландия ще стартират по-късно този месец да отварят музеите и зоопарковете, като на входовете ще се оферират проби за...
В същото времевърху тестовите всеобщи събития като концерти, представления и футболни мачове, провеждани в цялата страна като част от опит. Те ще бъдат анулирани, в случай че броят на пациентите в отделенията за интензивно лекуване надвиши 900.
Първият случай на коронавирусна зараза в Нидерландия е открит на 27 февруари предходната година. Към днешна дата над 1,4 милиона души са инфектирани с ковид в страната, съгласно Националния институт по опазване на здравето и околна среда. Почти 17 000 от инфектираните са умряли. За да се предотврати разпространяването на инфекцията, в страната беше въведена от средата на декември 2020 година, а на 23 януари влезе в действие вечерен час. През последните няколко седмици в страната всеки ден се откриват 5-8 хиляди нови случая на зараза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР