Нидерландия разхлабва ковид мерките въпреки високия брой новозаразени. От петък

...
Нидерландия разхлабва ковид мерките въпреки високия брой новозаразени. От петък
Коментари Харесай

Нидерландия премахва голяма част от COVID мерките

Нидерландия разхлабва коронавирус ограниченията макар високия брой новозаразени. От петък всички заведения ще работят до 1 през нощта, управляващите плануват и унищожаване на зеления документ от 25 февруари. Цигуларят Веско Ешкенази, който живее в Амстердам споделя, че строгите ограничения произлизаха от рецензиите към държавното управление.
"В рамките на три седмици Нидерландия отслабва последователно ограниченията. След 25 февруари животът ще се върне съвсем като преди пандемията. Маските отпадат съвсем на всички места, единствено в градския превоз се резервират. Посещаемостта ще е на 100%. Ниската претовареност на кревати в лечебни заведения и дребния брой пациенти в незабавни отделения играят основна роля. А над 90% от популацията е имунизирано ", описа той. И добави, че хората са изтощени от ограниченията.
"Дълго време нямахме аудитория в залите. Това е от най-тъжните неща за един актьор ", счита Ешкенази. На 16 април ще се състои неговият юбилеен концерт в София след 2-годишно отсрочване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР