Нидерландецът Йохан-Фредерик Стелингверф се сдоби с второ обвинение в изнасилване

...
Нидерландецът Йохан-Фредерик Стелингверф се сдоби с второ обвинение в изнасилване
Коментари Харесай

Обвиниха Валиумния изнасилвач за второ нападение в София

Нидерландецът Йохан-Фредерик Стелингверф се снабди с второ обвиняване в обезчестяване на територията на България. Става дума за посягане против гражданка на Унгария, оповестиха от прокуратурата.

Случаят е от октомври, само че детайлности към него станаха известни едвам откакто чужденецът беше упрекнат за изнасилването на българка към Коледа и оставен под домакински арест. Вчера в " Тази заран " разказахме за двата случая, а няколко часа по-късно полиция изведе Стелингверф от жилището му. По-късно беше върнат под домакински арест.
Изнасилвачът от Нидерландия – с богато престъпно минало преди да пристигна в България От 10 известни случая на обезчестяване, единствено в 3 от тях са повдигнати обвинявания
Сега от прокуратурата оповестяват, че се води досъдебно произвеждане, в хода на което късно вечерта на 15 януари към наказателна отговорност е притеглен 38-годишният Стелингверф.

„ За това че: на 24.10.2019 година, в гр. София, ул. „ Одрин “ № 77 в апартамент, населяван от нидерландския жител, се съвкупил с лице от женски пол - Дж. П., жител на Унгария, като я привел в безпомощно положение, посредством потребление на алкохол и опиати. Описаното съставлява закононарушение по член 152, алинея 1, т. 3 от Наказателния кодекс “, се споделя в известието.
Какво се крие зад дейностите на „ Валиумния изнасилвач “? Експерти направиха психически профил на нарушителя
От прокуратурата показват, че първото обвиняване на Стелингверф е от 26 декември за сходно действие, съпроводено с насила посредством мощ.

„ По това досъдебно произвеждане по отношение на обвинения е взета мярка за неотклонение „ домакински арест “, като все още Стелингверф се намира на избрания за осъществяването на тази мярка адрес “, оповестяват още от прокуратурата.

Внесено е искане за задържане под стража, което следва да бъде прегледано от съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР