Нидерландецът Брадли де Нойер няма да вземе участие в трети

...
Нидерландецът Брадли де Нойер няма да вземе участие в трети
Коментари Харесай

Проблеми за Саша Илич преди гостуването в Пазарджик

Нидерландецът Брадли де Нойер няма да вземе присъединяване в трети следващ мач на ЦСКА. Той остана неизползвана запаса против Пирин, откакто игра едва във безконечното дерби с Левски, а след последната подготовка преди мача с Лудогорец сподели, че има болки в коляното. Той взе пълноценно присъединяване във всички занимания на алените до момента през седмицата, само че Саша Илич взе решение да го остави отвън групата за гостуването на Хебър.

В София останаха и двама от титулярите в борбата с разградчани. Браян Морено получи проблем още през първата част на срещата, само че стисна зъби и бе сменен след почивката. Травмата му обаче продължава да го мъчи и няма да му разреши да играе в Пазарджик. Амос Юга пък отнесе тежък удар в последната подготовка преди заминаването на отбора през вчерашния ден. Прогнозите са, че травмата му не е сериозна, само че тя го вади от днешния конфликт.

В игра ще се завърне Жеферсон, който в последните седмици лекуваше разтежение в аддуктора, а против Лудогорец остана на пейката, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА се нуждае от наложителна победа против Хебър
ЦСКА се нуждае от наложителна победа против Хебър

Мачът стартира в 18:00 часа, а основен арбитър е Владимир Вълков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР