НХЛ отложи следващите три мача на Калгари, след като шестима

...
НХЛ отложи следващите три мача на Калгари, след като шестима
Коментари Харесай

НХЛ отложи три мача на Калгари заради заразени с коронавирус

НХЛ отсрочи идващите три мача на Калгари, откакто шестима играчи и един чиновник влязоха в протокола за КОВИД-19 на лигата за 24 часа.

От клуба оповестиха, че нападателите Елиас Линдхолм, Андрю Манджапане, Брад Ричардсън и Адам Ружика и бранителите Крис Танев и Никита Задоров са инфектирани.

Отложените мачове включват срещата в понеделник вечер с Чикаго, във вторник против Нешвил и семейството в четвъртък против Торонто.

Късно нощес Каролина разгласи, че Себастиан Ахо, Сет Джарвис и член на треньорския щаб са в протокола за КОВИД-19.

От отбора споделиха, че и тримата ще останат във Ванкувър. "Ураганите " изгубиха там с 1:2 в неделя, като Ахо пропусна мача. Първоначално от тима разгласи, че той има вирусно заболяване. Каролина игра в Калгари в четвъртък, като завоюва с 2:1 след продължение.

От Лигата обявиха, че мачовете на Калгари са отсрочени заради угриженост за продължаващото разпространяване и вероятността от спомагателни позитивни случаи. Затворени бяха и подготвителните уреди на клуба.

Калгари е третият тим от НХЛ този сезон, чиито мачове са отсрочени поради КОВИД-19. През ноември три срещи на Отава бяха отсрочени и две на Ню Йорк Айлъндърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР