нглийското кралско семейство трябва да се съобразява с редица правила

...
нглийското кралско семейство трябва да се съобразява с редица правила
Коментари Харесай

Правилата, които спазват кралските особи при бременност и раждане

нглийското кралско семейство би трябвало да се преценява с редица правила и обичаи. Важна част от тях са свързани с раждането на наследника на трона. Вижте повече във видеото от канала " " на.

Новини за кралска бременност се афишират след 12 седмици

Това е една традиция, която в действителност съответствува и се практикува и от елементарните бъдещи родители. Изчаква се да мине първия триместър от бременността, когато рискът от импровизиран аборт е по-малък.



Бременните кралски особи носят затворени обувки

Кралският код за обличане при бременните дами е да носят затворени обувки и това предписание важи, без значение какъв брой подути са краката на бременната жена. За по-неофициални обществени изяви, като спортно събитие или холивудско мероприятие може да бъде направено изключение и кралските особи може да покажат пръстите на краката си.

Кралицата схваща за раждането преди всички други

Протоколът споделя, че кралицата схваща за кралското раждане преди всеки различен - даже бабата и дядото на новороденото. При раждането на принц Джордж принц Уилям споделя на Елизабет II по криптиран телефон положителната вест.



Бебето не може да има бебешко празненство

Независимо от новините в медиите, че сестрата на Кейт - Пипа ѝ е подарила бебешко празненство (baby shower) преди раждането на принц Джордж, кралските специалисти настояват, че това е подправена вест.

На първо място, бебешките празненства не са толкоз известни в Англия, а кралският специалист Виктория Арбитър изяснява, че имайки поради това, че кралското семейство са "достатъчно заможни, това празненство се счита за неуместно ".

Кралските акушерки постоянно участват на раждането

Кралските майки в наши дни раждат в особено обособено крило на лечебни заведения, само че е наложително да има акушерки от кралската свита, които пазят в загадка всички детайлности.

62 изстрела от Кулата в Лондон след раждането на кралско бебе

Когато се роди кралско бебе, от кулата в Лондон следват изстрели с оръдие. Поздравите с оръдия са много постоянно срещани на острова и се вършат по всички значими мотиви.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР