Независимо от усложнената метеорологична обстановка и проливният дъжд по-рано днес,

...
Независимо от усложнената метеорологична обстановка и проливният дъжд по-рано днес,
Коментари Харесай

Kaufland България достави първите 5000 бутилки питейна вода на пострадалите от наводненията в Община Царево

Независимо от усложнената метеорологична конюнктура и проливният дъжд по-рано през днешния ден, екипът на Kaufland България съумя пръв да осъществя доставка на част от незабавната помощ за потърпевшите от тежките наводнения в Община Царево. Над 5000 са дарените бутилки минерална вода от личната марка на ритейлъра K-Classic. Помощта беше предадена на екипа на Българския червен кръст на място в потърпевшия регион и следва да бъде разпределена измежду нуждаещите се.

„ Благодарна съм на сътрудниците от филиалите ни в Бургас, че успяхме да осъществяваме бързо тази значима доставка от питейна вода. В непрекъсната съгласуваност сме с нашите дългогодишни сътрудници от БЧК и сме в подготвеност да откликнем при нужда от доставки на още питейна вода и храна в идващите дни “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и обществена отговорност “ в Kaufland България.

Най-големият ритейлър у нас е обичаен участник в дарителски акции в интерес на обществото, както на национално, по този начин и на европейско ниво. С направеното подаяние компанията засвидетелства дълготрайния си ангажимент за поддръжка на локалните общности в България.

  

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР