Независимо от това, Дмитрий Рогозин, ръководителят на Роскосмос“ каза днес,

...
Независимо от това, Дмитрий Рогозин, ръководителят на Роскосмос“ каза днес,
Коментари Харесай

Русия ще сътрудничи със САЩ в космоса само след премахване на санкциите

Независимо от това, Дмитрий Рогозин, ръководителят на „ Роскосмос “ сподели през днешния ден, че естествените връзки сред сътрудниците на МКС и други взаимни галактически планове ще бъдат вероятни единствено откакто Западът отстрани глобите си против Москва.

Рогозин добави, че скоро ще рапортува на най-високо равнище позицията на „ Роскосмос “ за преустановяване на съдействието в МКС с галактическите организации на Съединени американски щати, Канада, Европейския съюз и Япония. Той към този момент неведнъж декларира, че глобите могат да " унищожат " американско-руското партньорство на, заобикаляйки да разяснява аргументите за тези невиждани ограничения против Русия, които се разпростряха и в региона на взаимните галактически начинания.

Заради съветската инвазия в Украйна Европейската галактическа организация заяви предишния месец, че прекратява съдействието с „ Роскосмос “ за задачата с марсохода ExoMars, която трябваше да търси признаци на живот на Червената планета.

Британското сателитно дружество OneWeb съобщи предишния месец, че към този момент ще изпраща спътниците си в космоса със SpaceX на Илон Мъск, като по този метод анулира...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР