Независимо от това, дали искате чисто нов автомобил или пък

...
Независимо от това, дали искате чисто нов автомобил или пък
Коментари Харесай

Как да си купим кола и да получим подарък от... чисто злато

Независимо от това, дали желаете чисто нов автомобил или пък използван подобен, съществена част от реализирането на тази концепция е финансовият въпрос. Той е изключително значим за средностатистическия българин, който (особено напоследък) може да преглежда заплатата си като хибриден автомобил - половината за бензин, а другата половина за ток.

Има обаче компании, работещи интензивно у нас, които могат да решат този проблем. Една такава е Ferratum и тъкмо през месеца на любовта ви предлага златна опция да се сдобиете с нова обич. Романтиците ще " тръгнат " в друга посока, само че автомобилните почитатели незабавно ще си показват колата, която от дълго време е мечтаната им обич.
`Как

Именно е компанията, която може да ви обезпечи сумата за кола или пък първичната вноска за чисто нов автомобил, освен това финансирайки го с 0% оскъпяване. Да, тъкмо по този начин! Те оферират 0% рента за всеки първи заем до заплата. Още по-интересното е, че десетима късметлии, които се възползват от продуктите на Ferratum до 3 април като се изключи че ще се снабдят с мечтаната си автомобилна обич, могат и на лотариен принцип да получат впечатляващи дарове, в това число и чисто злато.

За задачата би трябвало да вземете присъединяване в акцията им " ", кандидатствайки за някой от продуктите им. Един подобен е съвършен за старт при покупката на автомобил. Става дума за " Кредит на вноски " - взимаш 6 000 лв. и ползваш извънредно еластичен период на погасяване. Ferratum предлага и по-малък заем, наименуван „ Заем до заплата “, с който също можеш да си окажеш помощ при покупката на мечтания от теб автомобил. А в случай че това е твоят първи заем при тях, ще получиш 0% рента.
`Как

За тези пари човек може да финансира напълно покупката на автомобил, само че в случай че пък желае чисто нов, те са идеални за първичната вноска. След това става доста по-лесно с погасяването на месечните вноски по лизинга. До 3 април, в случай че кандидатствате за " Кредит на вноски " или „ Заем до заплата “ и въведете промокода FERRATUM24, можете да сте измежду късметлиите, които ще завоюват и " златните " награди. А какви са те?

В края на акцията " " на лотариен принцип ще бъдат изтеглени четирима души, които ще получат по едно десетграмово златно кюлче. Останалите също ще се снабдят с атрактивни награди като СПА уикенд за двама в Сандански или безплатен заем на стойност до 6000 лева На това му се вика „ месец на любовта “ – безлихвен първи заем, скъпоценни награди и опция за сдобиване с още по-скъпоценната мечтана кола.

И това не е всичко. Освен кюлчетата от чисто злато, премиите за така наречен безплатни заеми напълно не са за подценяване. Все отново, съгласете се, че рядко кредитни компании опрощават заеми, освен това на стойност до 6000 лева
`Как

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР