Независимо от това, че Redfall все още се намира в

...
Независимо от това, че Redfall все още се намира в
Коментари Харесай

Arkane започва работа по следващата си игра

Независимо от това, че Redfall към момента се намира в едно недобро техническо и общо положение, Arkane към този момент мислят за своята последваща игра, предава GameRant. Месеци наред Arkane надъхваха геймърите с помпозни изявления, уверения и режисиран геймплей, споделяха по какъв начин това е най-амбициозната игра на студиото, по какъв начин Redfall ще е най-добре поддържаната откъм следпремиерно наличие игра на студиото. В началото на този месец Redfall най-сетне излезе, само че сходно на доста други игри през днешния ден, в едно несъвършено и неоптимизирано положение.

Това дори предизвика шефа на гейминга в Microsoft Фил Спенсър да излиза и се извинява на закупилите си играта. Той също даде обещание това да не се случва повече. Както по-късно разкри, Microsoft решили да дават цялостната независимост на Arkane и да не се намесват в работата по играта. Със Starfield на Bethesda, друго от студиата на Zenimax, нямало да е по този начин, тъй като компанията взе участие интензивно в създаването на заглавието. Е, ще изчакаме и ще забележим.

„ Имаме няколко игри, които съумяха да се вдигнат на крайници след злощастни министър председатели и No Man’s Sky се явява съвършен образец з това. Hello Games в никакъв случай не се отхвърлиха от играта и продължава да работи крепко по нея до през днешния ден, непрекъснато доставяйки безвъзмездни обновления с тонове наличие за наслада на феновете си. Играещите се надяваха, че Redfall ще получи същото отношение. За злощастие, това най-вероятно няма да се случи “, разяснява Ашли Паудиньо от GameRant. Дали в действителност ще е по този начин? Изданието предава, че Arkane са разгласили неотдавна публикация за работа на уеб страницата на студиото, в което търсят билд инженер, който да работи по идната огромна ААА игра на Arkane. Възможно е те да не изоставят изцяло Redfall и Microsoft да помогне с запаси и специалисти, които да оправят Redfall, само че обещанието за „ най-добре поддържаната следпремиерно игра на студиото “ наподобява малко евентуално да бъде спазено. Освен в случай че „ следпремиерно наличие “ не се има поради прибавянето на козметики и скинове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР