Независимо от политическите различия институциите трябва да работят за общ

...
Независимо от политическите различия институциите трябва да работят за общ
Коментари Харесай

Всички български евродепутати са срещу пакета Макрон

Независимо от политическите разлики институциите би трябвало да работят за общ народен интерес. Това съобщи министърът на превоза, осведомителни технологии и известията Росен Желязков по време на среща с евродепутати.

Българските представители от всички групи в Европейския парламент заявиха, че работят дружно, координирано и с общи послания.

„ Протестът на превозвачите не е форма на напън, а проява на ясно и изрично обръщение срещу разделянето на Европа на централни и периферни страни “, акцентира министър Желязков.

В рамките на деня са планувани поредност от срещи – с комисар Виолета Булц и с ръководителя на транспортна комисия в Екологичен потенциал Карима Дели. Министър Желязков ще беседва и с докладчика Исмайл Ертуг, който наново внесе предлагането за връщане на камионите вкъщи. Министърът разяснява, че отпадането на този текст е наложително и не може да се приема като компромис. Той добави, че ще сложи остро този въпрос пред Исмайл Ертуг.

В края на днешната стратегия е планувана координационна среща с българските евродепутати, на която да се уточнят дейностите преди идното гласоподаване в транспортна комисия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР