Независимо от политическите противоречия, трябва да се търси консенсус по

...
Независимо от политическите противоречия, трябва да се търси консенсус по
Коментари Харесай

Цветанов към Антон Кутев: Бъдете по-позитивен, от вас лъха само омраза и черногледство

Независимо от политическите несъгласия, би трябвало да се търси консенсус по подобен сериозен спор, какъвто е Законът за хора с увреждания. В тази връзка бих желал да благодаря за положените старания на общественото министерство и на работните групи, които работиха по въпросния законопроект. Така че откровено им благодаря за работната връзка.

Това съобщи от парламентарната група ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на днешните разисквания на Закона за хора с увреждания.

,,В тази тенденция държавното управление също постави значително старания и пое уговорката доникъде на декември нещата да бъдат финансово обезпечени. В нашия проект за дейности има съответните стъпки, които са написани. Тук приказваме за тези 150 милиона лв. от правенето на тази политика, когато има и нужното обезпечено финансиране'', сподели Цветанов.

,,Нека политиката за хората с увреждания да не се прави от една политическа мощ, а от 44-тото Народно заседание. Молбата ми към Българска социалистическа партия е да престанат да внасят ненавист и напрежение. Така че, господин Кутев, спрете с тази ненавист и обезверение, които непрекъснато лъхат от вас. Бъдете малко по-позитивен. Може би имате някакви персонални проблеми, само че всеки има. Мисля си, че някой път е хубаво господин Кутев да не се изрича от тази естрада, с цел да вървят нещата нормално'', приключи изказването си от трибуната Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР