Независимо от колко време се срещате с някого, първият сексуален

...
Независимо от колко време се срещате с някого, първият сексуален
Коментари Харесай

Правилата за секс с нов партньор

Независимо от какъв брой време се срещате с някого, първият полов контакт има определящо значение за ритъма на връзката ви. А в случай че сексът ви хареса, е допустимо взаимоотношенията ви да прераснат в нещо доста съществено. Dariknews събра 10 правила от сексолози за наред прекосяване през тази фаза.
Правило № 1
Да не се прекалява с алкохола. Немалко дами, а и мъже се вълнуват и даже малко са поуплашени от първата интимна непосредственост с новото гадже. И " за кураж " обръщат чашка след чашка. Това обаче е неточност, настояват експертите, гаврътването на чашките може да провокира непотребна раздразнителност и да притъпи половите благоприятни условия както на мъжа, по този начин и на дамата. Затова в случай че отворите бутилката, не я опустошавайте и се постарайте сътрудникът да ви последва.
Правило № 2
Подгответе сцената. Първият секс с новия сътрудник е отличен мотив да избършете прахта и да измиете пода. Намалете светлината, включете приятна музика и... да, не забравяйте да сложите презервативите на място, от където ще ви е най-удобно да ги вземете. Ако срещата се организира на територията на дамата, тя да не разчита, че мъжът ще пристигна с контрацептиви. По-добре тя да се погрижи сама и да ги има на разположение.

Правило № 3
Събличайте се на полутъмно. Понеже за пръв път ще се видите голи, по-добре е да се разсъбличане на мрачно. Или на полусветлина. За мнозина голотата не е елементарна работа. И разсъбличането би трябвало да става последователно. Разсъбличайте се постепенно и търпеливо. Сексът с нов сътрудник не е събитие за разсъбличане на ярко и най-много за сексуален акт на ярка светлина.
Правило № 4
Отделете време за предварителните милувки. В сходен случай те имат голямо значение. Тъкмо прелюдията може да стопи терзанията и да разпали чуствеността.
Правило № 5
Изучавайте се взаимно. Заключителната фаза от интимната въведения е прелестна опция да разберете ерогенните си зони. Няма нищо срамно, в случай че попитате за това и получите съответния инструктаж.
Правило № 6
Без крайности. Първият секс с нов сътрудник не е моментът, в който би трябвало да отприщите дремещия у вас полов звяр, споделят още сексолозите. Както и да предявявате интимни искания. Трябва нежно да изучавате. Не демонстрирайте натрапчива упоритост, не искайте безусловно да получите това, което сте си представяли.
Правило № 7
И дано водеща да бъде дамата. Когато работата стигне до проникването, по-добре е мъжът да съобщи самодейността в ръцете на дамата. За да не ѝ бъде мъчително или неприятно, дано тя избере комфортната ѝ поза и сама да дефинира темпа на сношаването. При първи секс е желателно да се употребява някой от разновидностите на ситуацията " дамата от горната страна " - това дава опция да се съблюдава нужния темп. Мисионерската поза също е допустима, само че при нея мъжът би трябвало да бъде извънредно деликатен към партньорката и да ѝ разреши да насочва дейностите му.
Правило № 8
Кратка пауза след проникването. Това е доста значимо предписание. Погледнете се в очите, целунете се и даже си разменете по няколко думи. Все отново за пръв път сте в такава обстановката, това е отличен мотив да отпразнувате това неспокойствие с изключително чувствена целувка.
Правило № 9
Не очаквайте нещо извънредно! Много е значимо да не се надявате знамение и да не невъздържание с упованията. Интимността в половите връзки е качество, което се развива последователно и за него се изисква време. Особено с цел да се усеща дамата оптимално комфортно и да бъде изцяло разкрепостена. Рекордите на страст ще дойдат по-късно, когато последователно се опознаете полово и отстраните всички бариери по пътя към цялостното наслаждение.
Правило № 10
Поведението по-късно. След секса никога не се обръщайте с тил един към различен. Не заспивайте. Не скачайте за трескаво обличане и бързане за у дома... " След това " е тъкмо времето за обятия, целувки, прошепване на нежности, поучават специалистите. И никакви рецензия. Това е първият ви път и би трябвало да показвате един на различен преизпълващата ви наслада от това, което се е случило. Преди да заспите, се целунете за " лека нощ ", а сутринта една сантиментална закуска ще бъде прелестен свършек на чудесната нощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР