Независимо колко сте високи или пък колко тежите, какъв цвят

...
Независимо колко сте високи или пък колко тежите, какъв цвят
Коментари Харесай

За жени: Прости трикове как да станете по-секси

Независимо какъв брой сте високи или пък какъв брой тежите, какъв цвят е кожата или косата ви, в случай че ви липсват най-ценните качества, наложителни за положителния външен тип на всяка жена – а точно – съблазън и убеденост. Те работят като притегателна мощ за мощния пол и ще накарат всеки мъж да падне в краката ви, написа bulnews.bg. Ако обаче ви би трябвало малко поддръжка, с цел да развиете у себе си тези качества, в идващите редове ще ви споделим няколко трика по какъв начин да го постигнете.

Подчертайте мощните си страни

Може би имате страхотни крака; в случай че е по този начин, не забравяйте да носите рокля или пола. Или може би имате прекрасен бюст – в случай че е по този начин, тогава покажете малко деколте. Вашият най-хубав актив може да бъде даже косата или усмивката ви, тъй че сложете блестящо червило, с цел да привлечете вниманието към устните, или спуснете косата си, с цел да могат всички да виждат какъв брой е лъскава! Може би пък смятате, че нямате „ най-хубав актив “? Ако вашият случай е подобен, помислете защо получавате най-вече похвали от хората. Това може да е фигурата ви или пък очите ви. Никой от нас не е съвършен и не би трябвало да се стремим да бъдем такива. Всичко е обвързвано с привличането на вниманието към това, което обичате в себе си. По този метод ще повишите и увереността си.

Грижете се за косата си

Неслучайно споделят, че „ косата ни е нашата хубост “. Така че не е изненадващо, че поддържането ѝ здрава, лъскава и еластична може да ни накара да се усещаме секси. Със сигурност няма да се чувствате добре, в случай че косата ви е безжизнена, изтощена и очевидно нуждаеща се от подкастряне. Можете да се погрижите за нея като вършиме постоянни кондициониращи процедури, подстригвате я постоянно, употребявате специфични артикули за вашия вид коса и се опитате да намалите топлинната обработка. Запазете влагата в косата си като изберете специфична сатенена калъфка или пък спите със сатенена шапка за коса.

Носете лек грим

Няма нищо неприятно в това да изглеждате поддържана жена. Обикновено ние неправилно свързваме понятието „ грим “ с тежка-парти визия. Ежедневният лек грим ще поправя несъвършенствата ви, ще изглади тена на кожата ви и ще направи лицето ви по-сияйно. Независимо дали обичате грима, ненавиждате го или сте безразлични, няма спор, че той може да ви направи доста по-секси, да подчертае женствеността ви и да ви направи по-уверени.

Носете особено долни дрехи в естествен ден

Ако знаете, че бельото ви ще бъде на показ в избран миг от деня, сигурно няма да носите нещо нормално. Но в действителност носенето на нещо особено в „ естествен “ ден може да ви даде сериозен мисловен подтик. Това споделя Рейчъл Нийдъл, секс терапевт и лицензиран психолог в Центъра за фамилно и полово здраве на Южна Флорида. „ Ако не притежавате особено долни дрехи, време е да отидете да си изберете такова “, споделя тя. Затова не ви е нужен сътрудник. Ако пък сте от срамежливите, можете да разгледате безчет хрумвания за секси долни дрехи онлайн.

Обърнете внимание на стойката си

Едва ли има човек, който да не усеща, че има потребност да усъвършенства стойката си. Със сигурност и вие сте се замисляли за това, само че знаете какъв брой е мъчно да извършите каквито и да е корекции, изключително в случай че в всекидневието вниманието ви е ориентирано в напълно друга посока. Затова понякога си правете „ инспекция “ и се уверете, че сте изправени и излъчвате самонадеяност.

Изберете какъв вид съблазън желаете да излъчвате

Може би няма едно мнение в какво тъкмо се показва сексапилът. Но условно можем да го разделим на два вида – обичаен и „ партерен “. В взаимозависимост от това по какъв начин изглеждате, евентуално е и да притегляте хора и евентуални сътрудници, които търсят разнообразни неща. Традиционният съблазън е страховит, когато се пробвате да привлечете повече краткотрайни сътрудници. Това е по този начин, тъй като огромна част от по-традиционния съблазън е обвързван с носенето на прекомерно доста грим и дръзки облекла. Всичко това може да прикрие или да омаловажи вашата естествена персона и външен тип. Така вие изпращате посланието, че не ви пука дали някой ви харесва такива, каквито сте. По-естественият тип съблазън акцентира същинската ви персона и външен тип, без да залагате на прекомерно огромно „ шоу “. С това вие казвате на някого, че бихте желали той да ви счита за секси, поради това, което сте. Такъв метод може да притегли към вас човек, който търси нещо по-дългосрочно.

Обърнете внимание на аромата, който излъчвате

Винаги носете лек парфюм. Добрият мирис играе огромна роля за сексапила. Къпете се постоянно, използвайте тънък, само че прелестен дезодорант, с цел да предотвратите неприятната миризма. Съчетайте вашия натурален мирис с тънък парфюм на цитрусова основа, само че въпреки всичко оставете вашите феромони да свършат по-голямата част от „ работата “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР