Независимо колко обичаме да прекарваме време с човека до нас,

...
Независимо колко обичаме да прекарваме време с човека до нас,
Коментари Харесай

Как да извоюваме време за себе си, ако сме обвързани

Независимо какъв брой обичаме да прекарваме време с индивида до нас, времето, прекарано уединено със себе си, е здравословна потребност за всяка двойка.

Понякога обаче е прекомерно мъчно да заделим повече от една тоалетна време, с цел да сме сами със себе си.

Някои от нас даже изпитват виновност при мисълта да неглижират половинката си в името на мимолетна егоцентрична самотност, от която съзнанието от време на време изпитва действителна потребност.

Ето няколко съвета от психолозите за това по какъв начин да си осигурим повече време със самите нас, без да нараняваме никого и да сътворяваме неправилни усещания у колегата си.

Комуникацията е всичко

Редовната и открита връзка сред двама души е ядрото на продължителната и пълноценната връзка.

Колкото и да си мислим, че половинката ни ще се почувства отхвърлена или изолирана, в случай че пожелаем да се отдадем на време за себе си, в множеството случай индивидът до нас има същите мисли и потребности.

Важно е просто да съберем кураж и да проведем диалог, който е добре да се концентрира върху концепцията за общо благополучие, което е резултат от самостоятелното такова.

Добре е да не подхождаме с възприятие за виновност или нотки на опрощение, а да беседваме по този начин, както бихме разговаряли за всекидневен въпрос.

Ограничаваме се сами

Много постоянно спътника в живота ни не би имал нищо срещу да се отдадем на самостоятелни практики и уединение, без да е нужно да се обясняваме.

Въпреки това обвързаните хора всеобщо не отделят време за себе си, просто тъй като не са привикнали или имат вяра, че са прекомерно заети за сходни въпроси.

Истината е, че би трябвало да гледаме на времето за себе си като един от уговорките ни през седмицата и да му отдаваме нужното внимание. Не бихме пропуснали да платим сметките си, за какво тогава бихме позволили да загубим връзката със самите нас? /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР