Независимо какъв начин на живот водите, не е лесно да

...
Независимо какъв начин на живот водите, не е лесно да
Коментари Харесай

Това, че чистите всеки ден, не означава, че у вас е чисто

Независимо какъв метод на живот водите, не е елементарно да поддържате дома си безупречно чист и ослепителен от самото начало.

Дори тези измежду нас, които обичат да бършат и мият всеки ден, осъзнават, че може елементарно да си намерят по-добро занятие, което е опция на домашните отговорности.

Независимо дали сте претрупани с работа или сте в неприятно въодушевление, чистенето си остава предизвикателство.

Вместо да се втурвате до всяко кътче на дома, с цел да почистите, замисляли ли сте да попромените подреждането на движимостите си по този начин, че да дават отговор на режима ви?

Според един материал на Apartment Therapy, струва си да спрем да променяме навиците си. Просто би трябвало да променим своя хабитат, с цел да разполагаме с по-чист и спретнат дом.

Нещата си имат място, към което гравитират. Те просто го вършат. Обикновено става дума за функционалността, която извършват, а не къде би трябвало да бъдат съхранявани.

Например, в случай че непрекъснато се улавяте по какъв начин променяте разположението на обувките в шкафа, коства си да попромените метода на нареждане или даже разположението на самия долап.

Трикът е да бъдете по-честни със себе си – разгледайте своите привички и постепенно променете средата към вас, тъй че да дава отговор на вашия метод на живот./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР