Независимо дали вярвате в нея или не, концепцията за минали

...
Независимо дали вярвате в нея или не, концепцията за минали
Коментари Харесай

6 знака, които сочат за връзка от минал живот според медуимите

Независимо дали вярвате в нея или не, концепцията за минали животи и прераждане е част от вярванията по целия свят. Много религии - в това число индуизма, будизма и някои секти на юдаизма и исляма - включват визията за минали животи в своите обичаи и идеологии, а услуги като прочитане на минали животи също получават известност в западните кръгове на новата епоха.

Концепцията за минал живот се основава на концепцията, че имаме нефизическа душа или същина, която се движи от едно физическо тяло към идващото в течение на голям брой животи - което значи, че на доктрина може да сте имали доста животи и връзки с други хора преди тези, които изпитвате сега.

„ Всеки има минал живот или животи “, споделя екстрасенсът Андрю Брюър пред онлайн изданието. „ Хората се прераждат, тъй като им харесва да са тук. “ Възможно е вашата душа да е приела физическа форма в сегашния ви живот, тъй като е била тук преди и в този момент желае да изживее освен това или да израсне по някакъв метод.

И до момента в който нашите прераждащи се души могат да се развиват по метод, който носи мъдрост в бъдещия живот, съгласно Брюър хората не се трансформират прекомерно фрапантно от един живот в идващия. „ Мислете за всяко олицетворение като за персонален израз на самата душа “, споделя Брюър. „ Всеки път идваме с сходни черти, гении и странности – както и непрекъснати физически качества, без значение от раса или пол – които отразяват преобладаващата същина на нашата душа. “

Тъй като сме склонни да превъплъщаваме „ типа, действието, мисленето и осмислянето “ по сходен метод през голям брой животи, съгласно Брюър има симсъл да се срещаме с души, които сме познавали от други животи. Срещата с някого, който сте познавали в минал живот, носи неповторима и мощна връзка - и съгласно екстрасенсите има някои признаци, които могат да подскажат за това.

Вижте кои са те в галерията тук:
 Според екстрасенсите: знаци, които сочат за връзки от минал живот  Според екстрасенсите: знаци, които сочат за връзки от минал живот  Според екстрасенсите: знаци, които сочат за връзки от минал живот  Според екстрасенсите: знаци, които сочат за връзки от минал живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР