Независимо дали Ви харесва или не, максималното оползотворяване и правилно

...
Независимо дали Ви харесва или не, максималното оползотворяване и правилно
Коментари Харесай

Пет неща, които успелите хора правят преди 8 сутринта

Независимо дали Ви харесва или не, оптималното оползотворяване и вярно образуване на утринните часове преди работа могат да са ключът към триумфа, здравето и положителния живот, написа Forbes.
Ранното ставане е сходна линия на доста високопоставени ръководители, държавни лица и авторитетни хора. Маргарет Тачър да вземем за пример ставала в 5 часа всяка сутрни; Франк Райт се събуждал в 4, а Робърт Айгър - основният изпълнителен шеф на Disney - става в 4:30.
Много хора мислят, че работят най-добре нощем. Според проучване на Inc. Magazine обаче тези, които стават рано, са по-активни и по-продуктивни. Освен това имат и по-добро здраве. Ето и пет неща, които съумелите вършат преди 8 сутринта:
Упражнения
Повечето хора, които упражняват всеки ден, го вършат заран. Независимо дали предпочитате йога или пък посещаване на фитнеса, упражненията преди работа са тонизиращи и Ви дават справедливо чувство за достижение.
Планирайте деня си
Максимизирайте капацитета си, като си извършите стратегия за деня, включваща задачите и дилемите. Сутрешните часове са доста походящо време за тази цел, защото постоянно са единствените спокойни мигове за хората денем. Планирайте и 10-минутна отмора след стресиращи срещи за бърза разхока или пък медитация на бюрото. Оставете си и малко време вечерта, с цел да си подготвите добра храна за работа на идващия ден.
Закусвайте здравословно
Много от нас доста добре знаят какво е да се изстрелваш от вратата с чаша кафе в ръка и празен корем. Сядаш на бюрото и към този момент се чудиш по кое време ли ще отвори будката за закуски. Усещането по никакъв начин не е прелестно. Вместо това, отделете време заран да заредите тялото си за дилемите, които предстоят. Така мозъкът Ви ще е концентриран върху работата, а не върху стържещия корем.
Визуализация
Напоследък всички приказват какъв брой е значимо физическото здраве, само че постоянно умственото здраве се подценява. Сутринта е съвършеното време за превозване на няколко спокойни мигове уединено със себе си в медитация или визуализация. Представете си предстоящие ден, като се концентрирайте върху триумфите, които ще постигнете. Дори и единствено минута визуализация и позитивно мислене могат да подобрят настроението Ви и погледа Ви върху натоварения ден.
Най-трудните задания на първо време
Всички имаме най-малко по една задача на ден или седмично, която ни ужасява и непрекъснато отлагаме.
Ето и един елементарен съвет, който ще Ви спести напрежението - свършете най-неприятните неща първи. Вместо да очаквате неприятното чувство, която тя Ви носи, отстранете я.
Обикновено хората заран са най-отпочинали и енергични. Ето за какво те са и доста по-способни да се оправят с по-трудни планове. Освен това по този начин денят ще стават все по-лесен, а не назад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР