Независимо дали сте технически оптимист или не, трябва да признаете,

...
Независимо дали сте технически оптимист или не, трябва да признаете,
Коментари Харесай

Стартиращата компания за откриване на лекарства Pepper Bio се надява да оспори закона на Eroom с ново финансиране

Независимо дали сте механически оптимист или не, би трябвало да признаете, че напредъкът рядко следва права линия. Докато светът продължава да става все по-добър в разбиването на полупроводници, ние към момента се борим да намерим нови медикаменти за лекуване на резистентни болести и процесът не става по-евтин.

Някои се надяват, че изкуственият разсъдък може да помогне и евентуално ще стане — когато става въпрос за биотехнологии, това е доста повече от фешън дума. Но основаната в Бостън започваща компания за разкриване на медикаменти Pepper Bio се влюби в различен термин: Transomics. Наричайки себе си „ първата в света трансомична компания “, тя се надява, че този метод ще донесе решения за тези, които страдат от нелекувани болести, като някои форми на рак.

„ Днес създаването на медикаменти към момента лишава приблизително 10-15 години научноизследователска и развойна активност с индустриални разноски (около 2,5 милиарда долара), които се усилиха фрапантно през последното десетилетие макар под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР