Независимо дали сте обвързана отдавна или отскоро се срещате с

...
Независимо дали сте обвързана отдавна или отскоро се срещате с
Коментари Харесай

Има 8 неща, които ще го отблъснат от теб

Независимо дали сте обвързана от дълго време или неотдавна се срещате с мъж, който е забавен за вас, в случай че желаете да запазите индивида до себе си, би трябвало да имате няколко неща поради. Като да вземем за пример какво би сметнал той за отблъскващо у вас. Има избран вид женско държание, което множеството мъже напълно разбираемо не харесват.

Не внимавате в това, което той приказва
Не се разсейвайте и проявявайте интерес, когато той приказва. Всеки мъж обича да бъде слушан, а не да си зяпате в телефона, до момента в който той ви споделя нещо.

Подигравате се
Никога не се подигравайте на него или на някой различен пред него. Това прави грозно усещане, а и всеки има право да харесва или да не харесва нещо и не сте вие индивидът, който ще се присмива на избора му.

Ревнувате
Ревността участва във всички връзки, само че би трябвало да се демонстрира с мярка. Загубите ли надзор и станете ли прекомерно завладяващи и ревностни, мъжът ще се отдръпне от вас.

Не сте открита
Бъдете открити през цялото време с мъжа, който харесвате. Разбира се, при започване на връзката не е добра концепция да бъдем трагични и да приказваме прекалено много за проблемите си. Когато обаче въобще не можем да се отворим прочувствено към колегата, това може да го отдалечи от нас.

Не сте усмихната и положителна
Мъжете харесват усмихнати и положителни дами. Ако непрекъснато се оплаквате, мрънкате и критикувате, вашият сътрудник ще се отегчи и ще бъде отхвърлен от вас.

Клюкарствате прекомерно постоянно
Нещо, което прави мощно усещане на мъжете, е дали една жена влага силата си в това да сплетничи. Това автоматизирано подсказва, че вие сте нелоялна, даже в любовна връзка.

Материалистка сте
Хубаво е, че се стремите да подсигурите живота си, само че в случай че това за вас надвива над всичко останало и изключително в случай че се вглеждате в това кой какъв брой финансови благоприятни условия има, мъжът несъмнено няма да се задържи до вас дълго, даже и той самият да е финансово самостоятелен.

Не умеете да поддържате връзка
Обикновено любовните взаимоотношения стартират с телефонни диалози, чатове в обществени мрежи, връзка онлайн. Въпреки че има мъже, които не умеят да споделят дейно по ред аргументи, това да бъдете забавна в общуването е нещо, което може да накара един мъж да желае да бъде с вас или да се отдалечи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР