Независимо дали сте дама, която избира най-предсказуемия дизайн на ноктите

...
Независимо дали сте дама, която избира най-предсказуемия дизайн на ноктите
Коментари Харесай

Лято 2022 г.: свеж, летен маникюр, който да опитате според зодията си

Независимо дали сте дама, която избира най-предсказуемия дизайн на ноктите си, или момичето, който излиза от салона с най-неочаквания избор, решението какво ще изберете за ноктите си през идващите няколко месеца може да бъде единствено по себе си мъчно. Гледате към звездите, когато имате потребност от мотивация, тъй че за какво да не се доверите на вашия звезден знак да предложи идващия ви маникюр?
Прочетете, с цел да откриете съвършения летен маникюр за вас, съгласно вашия зодиакален знак и най-изявените му личностни черти.
Овен
Като първи на зодиакалното колело вие обичате да сте номер едно и сте стимулираният и убеден лидер на глутницата. От друга страна, вие сте огнен знак и в действителност нямате толерантност към неточности и ненужни стъпки. Нека вашият летен маникюр да бъде пресен, обикновен и прецизен, без непотребни излишни декорации.


Телец
Като земен знак, вие сте заземени, отпуснати и обичате спокойна и успокояваща среда. Изберете мек флорален дизайн на ноктите, който да провокира положително въодушевление всякога, когато го погледнете.


Близнаци
Вие сте фен на крайностите и постоянно не можете да решите към коя да се насочите. Независимо от това, вие сте най-социалният от знаците и се чувствате спокойни, където и да отидете, без значение дали сте поканени на обяд или на вечерно празненство. Изберете пъстър дизайн, който капсулира многочислените ви настроения и ползи.


Рак
Вие сте най-грижовен за знаците и елементарно изливате тази обич и любов върху другите и себе си. Да приоритизирате себе си е от първостепенно значение за вас. Изберете изберете комплициран, само че моден маникюр, който дава отговор изцяло на вашата персона.


Лъв
Представен от лъва, прочут още като краля на джунглата, вие сте буен огнен знак, който обича да поема отговорност и да взе участие в креативен и артистични планове. Вие също сте един от най-смелите знаци, тъй че за какво да не изберете дизайн на ноктите, който изобразява тази линия?


Дева
Логиката и любовта към всичко практично са най-изявените личностни черти на вашия знак, а съвършенството най-вероятно е вашето второ име. Изберете подреден, геометричен дизайн на ноктите, нарисуван съвършено във всяка точка, за вашия маникюр през топлите месеци.


Везни
Представен от везните като ваш знак, вие обичате положителния баланс във всяка сфера от живота си. Винаги се грижите за симетричност и също по този начин поставяте мощен фокус върху значимостта на вашия външен тип. Опитайте дизайн на ноктите, който е изцяло в синхрон, с вас.


Скорпион
Като един същински скорпион вие нормално знаете какво желаете и сте подготвени да извършите всичко, с цел да го получите. Това важи и за изкуството на ноктите. Също по този начин обичате да контролирате, което може да не постоянно е допустимо, в случай че изберете комплициран дизайн и отидете при маникюрист-любител. Изберете жанр, който е занимателен, само че елементарен за основаване. Няма да сбъркате.


Стрелец
Друг огнен знак, вие сте авантюристичен настроени и обичате да пробвате нови неща, което ви прави идеалния консуматор на разнообразни артикули за хубост. Не избирайте лятно факсимиле, вместо това пробвайте нов метод да визиите топлите месеци.


Козирог
Вие сте фокусирани, оптимистични и обичате да поддържате живо вътрешното дете във вас толкоз дълго, колкото можете. Игривият дизайн на ноктите, включващ ярки детайли на лятото, е идеалният ви нов маникюр.


Водолей
Вие сте ексцентрични, предпочитате да поемете по непокътнатия път и имате бунтарско отношение. Обичате да вършиме нещата по собствен метод и не се страхувате да го кажете. Изберете дизайн на ноктите, който ви притегля най-вече, без значение какъв брой необикновен може да е – стига да съставлява настроението към вас.


Риби
Може да сте последният от зодиакалните знаци, само че вашият артистичен и креативен нюх няма граници. Вие сте обожател както на директни, по този начин и на нереални форми на изкуство и харесвате маникюра като метод да изпратите известие. Този маникюр ви оказва помощ да изразите себе си и да покажете желанието си за едно занимателно, цветно лято.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР