Независимо дали става въпрос за грижа за тялото, защита на

...
Независимо дали става въпрос за грижа за тялото, защита на
Коментари Харесай

Звездите, които се отказаха от месото и станаха вегетарианци

Независимо дали става въпрос за грижа за тялото, отбрана на правата на животните, запазване на околната среда или с цел да опитат нещо ново, някои известни персони са спрели потреблението на месо вечно. Ето и кои са звездните вегани и вегетарианци. 

Брад Пит

Американският артист споделя в изявление, че е напълно на веганска диета. Според него веганството е метод на живот, който може да бъде признат от всеки. Той намира за доста необичайно да вижда хора, които употребяват храни от скотски генезис като риба, която може да аргументи неприятен мирис. 

Виж още: Огнена обич: Денис Теофиков и горещата мацка, с която ходи 

Били Айлиш

Това, което мнозина не знаят е, че Били цялостен живот е вегетарианец и бранител на правата на животните. Тя се старае да увеличи информираността за жестокостите, които се правят по отношение на животните.

Ариана Гранде

Изпълнителката е прочут човеколюбец и деятел за правата на животните. Гранде има вяра, че пълноценната храна, която ще удържи живота ни и ще ни направи по-щастливи е точно растителната. 

Виж още: Обработени фотоси? Не и за Преслава - певицата пусна без Photoshop и (май) хвърли ръкавица

Алек Болдуин

Алек Болдуин счита, че пътя към по-добър свят стартира с избора на вярната храна. Актьорът има вяра, че веганският метод на живот може да усъвършенства доста околната среда и нашето лично здраве. 

Серена Уилямс 

Серена и сестра и Винъс са вегани, които са последователи на суровоядството. Двете се обръщат към този вид хранене, поради здравословни аргументи. Серена пуска и веганска линия за облекла. 

Луис Хамилтън

Хамилтън става вегетарианец, откакто осъзнава експлоататорския темперамент на месната индустрия. Той твърди, че растителната диетата е подобрила работата му и го е предиздвикала да се усеща по-добре физически и душевен. 

Изображение: https://www.instagram.com/billieeilish/, https://www.instagram.com/lizzobeeating/, https://www.instagram.com/lewishamilton/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР