Независимо дали стартирате бизнеса си сега, или го имате от

...
Независимо дали стартирате бизнеса си сега, или го имате от
Коментари Харесай

Рекламата в печата не е отживелица!

Независимо дали стартирате бизнеса си в този момент, или го имате от дълги години, да достигнеш до потребителите си си остава постоянно огромно предизвикателство.

С непрекъснатите промени, нововъведения и богатия избор в маркетинга и рекламата може да ви се стори мъчно да се придържате към всичко. Въпреки всички благоприятни условия, един канал продължава да си коства инвестицията – вестниците и списанията. Ето какви са техните преимущества и по какъв начин да позиционирате дейно бизнеса си в тях!

Предимствата

По-добри постигане и ангажираност

Запознати сме с това, че множеството от нас не задържат дълго вниманието си – в интернет съумяваме да го създадем за към 8 секунди. За благополучие, в печатните медии като вестниците и списанията, читателите са доста по-склонни да се концентрират за по-дълги интервали от време.

Достъпност

Цената на вестниците може да варира, само че по-голямата част от тях поддържат ниска цена, което е във ваша изгода.

Гъвкавост

Има доста типове реклами, сред които да избирате в печатните медии – вътрешни страници, фолиа, корици, вложки... Можете да изберете точния размер, дизайн и позиция на криейтива, който сте подготвили.

Освен това доста издания имат екипи от дизайнери, които да работят с вас, в случай че притежавате дребен бизнес и нямате запас за основаването на рекламите ви.

Подтиква хората да работят

Според изследване 30% от потребителите влизат онлайн или отиват във физически обект на една марка, откакто са видели нейна реклама във вестник.

Как да се позиционирате?

Основните категории са 3:

Дисплейни реклами по страниците

Това е най-често срещаният тип реклама в печатните издания. Размерите ѝ варират – от 1/8 до цяла страница. Всекидневни артикули, като да вземем за пример козметика, електроника и артикули за дома постоянно заемат тези слотове.

Вложки

Те оферират богато многообразие от формати – можете да добавите месечния си азбучник с оферти, карти, брошури, образци на артикули и други.

Класифицирани реклами

Този вид реклами са проведени съгласно разнообразни категории – местна активност, анонси, разгласи за работа и други и могат да се появяват и в цифровите версии на изданията.

Въпреки напредъка, не спирайте да се оповавате на обичайните способи за реклама – вероятността да бъдете видяни е даже по-голяма, тъй като по тази страница потребителят няма по какъв начин да плъзне пръста си и просто да се изгубите в голямото количество наличие онлайн.

Стейси Золников за Hearst Bay Area

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР