Независимо дали сме вярващи или не, понякога всеки от нас

...
Независимо дали сме вярващи или не, понякога всеки от нас
Коментари Харесай

Разберете какъв е вашият ангел-хранител според датата на раждане

Независимо дали сме вярващи или не, от време на време всеки от нас се убеждава, че има някаква по-висша мощ, която като че ли ни защищава от несгоди или злополуки. Всеки човек има собствен небесен бранител, без значение от характера и постъпките. За да може настойниците ни да ни окажат помощ, би трябвало да имаме вяра и да поддържаме вързка с тях, пишат от diana.bg. Всеки най-малко един път се е сблъсквал със обстановка, която може да се назова знамение. Мнозина свързват сходни феномени с инстинкт, вътрешен глас, триумф, само че фактът и остава факт: някой ни поучава, предизвестява ни.

Вярващиите хора настояват, че има и ангелска поддръжка. За да си спечелим поддръжката на небесата и да разберем по-добре техните подсказки, е редно да научим повече за ангелите. За тази цел се употребява нумерологията и най-простички калкулации.

КАК ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ Е НАШИЯТ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Да се научи пола и възрастта на божия покровител не е мъчно. За това е нужна единствено вашата дата на раждане. Важен миг: възрастта на ангела с течение на живота остава непроменена.

Например сте родени на 13 май 1968 година. За да разберете на какъв брой години е вашият ангел, би трябвало да съберете датата на раждане и месеца: 1+3+0+5=9. Следователно той е на 9 години, наподобява като дете, само че истинскта му възраст няма по какъв начин да се разбере. Не е изключено да е на няколкостотин години.

Небесният пол се пресмята по сходен метод, единствено че се прибавя и годината ви на раждане: 1+3+0+5+1+9+6+8=33. Стигаме до едноцифрено число: 3+3=6. Ако се получи четно число, значи ангелът е мъж, в случай че е нечетно — жена. По това число може да разберете и нрава на вашия небесен покровител и неговите черти:

ХАРАКТЕРИСТИКА НА АНГЕЛА-ХРАНИТЕЛ
0 — Ангел на огъня. Това е ангел от най-висше равнище, който поддържа във всяко дело. Небесният покровител е доста всесилен, оказва помощ във всички сложни житейски обстановки. Без всевъзможни молби и молебствия идва на помощ и предотвратява бедите.

1 — Ангелът на светостта. Този ангел се изобразява с големи криле, разперени зад тила. Застъпникът пази хора със едва здраве. Смята се, че при раждане ангелът допира с устни човек, оставяйки следи по тялото му под формата на рродилни петна или лунички. Искрената молитва към Ангела оказва помощ да се преодолеят всички удари на ориста.

2 — Ангелът на светлината. Ангелът с еопитва да се свърже с човек, посещавайки го в съня му. Пред заплахата той може да мести предмети в дома, да отазява в огледални повърхности. Присъствието му може да бъде комплицирано с полтъргейст или злобен индивид, само че това е неправилна концепция, в действителност настойникът се пробва да притегли внимание и да се предотврати неволя.

3 — Ангелът на въздуха. Въздушният ангел е незабележим, само че може да се разознае по страннтие звуци, звук, ромолене. Не е нужно да се страхувате, тъй като странните звуци приказват, че ангелът е наоколо и се пробва нещо да каже. С този настойник би трябвало да се поддържа връзка и непрекъснато да се приканва на помощ чрез молебствия.

4 — Ангелът на мъдростта. Нужно е да се вслушвате към подсказките на този настойник. Помощта му се състои в предаването на верните мисли към индивида. Молитвата към Ангела оказва помощ да с еполучи неговата поддръжка, която се показва във взимането на вярно решение. Ако вас ви пази ангела на мъдростта, имате всички шансове в земния си живот да достигнете големи небеса, тъй като настойникът ви подарява с разсъдителност, деятелност, изострен разум и досетливост.

5 — Ангелът на силата. Това е доста значим и всесилен покровител. Той идва на помощ, когато човек тъгува. Сълзите на човек карат ангела да търси път за решение на проблемите. Небесният делегат дава на индивида геройство и железен темперамент. Помощт аму може да бъде както физическа, по този начин и духовна. Също по този начин ангелът има меч, с който разсича всички трудности.

6 — Ангелът на творчеството. Дарява индивида с ексцентрично мислене. Оказва поддръжка в минути на отчаяние и тъга. Свързва се със покровителя си чрез креативен действия и съзидание. Помощта му ще пристигна неотложно и разпръсква незабавно олаците негативизъм и меланхолия. Чрез хубостта небесният настойник се пробва да покаже верния излаз от комплицирана житейска обстановка.

7 — Ангелът на силата. Активен и изменчив ангел. Лесно може да го нараните, обидите и отхвърлите от ебе си, по тази причина не трябва да го нагрубявате или да го обвинявате в нещо. За да получите поддръжката му, би трябвало непрекъснато да поддържате връзка с него и да благодарите за оказаната помощ – тогава ще стане радушен и постоянно ще ви подскаже вярното решение.

8 — Ангел бранител. Това ангел свързва индивида с роднинските му връзки. Ангелът въплъщава духа на умрял родственик. Покровителят е постоянно наоколо, следи живота на своя подопечен и го направлява. Родството оказва помощ бързо да се влезе в контакт с ангела, само че не би трябвало да се не помни, че би трябвало да поддържате връзка със бранителя посредством молитва и да показвате почитание към паметта на умрелия.

9 – Ангелът на топлината. Това е доста милосърден и гальовен ангел, който е подготвен да покровителства човек. Топлата обич и желанието му да помогне са най-поразителните характерности на този небесен покровител. Неговата помощ и небесното посредничество оказват помощ да се откри благополучие, естетика, религия, същинска обич. Ангелът с огромна наслада извършва заветните фантазии, пожелани в специфични дни или огромни православни празници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР