Независимо дали ще бъде първата в колекцията ни, или просто

...
Независимо дали ще бъде първата в колекцията ни, или просто
Коментари Харесай

Как да направим избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

Независимо дали ще бъде първата в сбирката ни, или просто желаеме да притежаваме една-единствена скъпа дизайнерска чанта в своя дрешник, тази инвестиция е значим моден ход.

Правилно подбраната, качествена чанта с дизайнерско лого е фешън автограф, който оставя мощно усещане. Заради отделените средства за такава покупка, се чака и да носим чантата задоволително дълго.

Затова когато един път се решим на тази покупка, изборът не е елементарен. Към какви критерии да се придържаме, с цел да останем удовлетворени?

1. Удобство. Вашата първа дизайнерска чанта би трябвало да ви бъде комфортна за потребление.

 Как да създадем избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

Как да разпознаем истинската чанта от ментето

Обърнете внимание на това какво най-често носите със себе си. То би трябвало да може удобно да се побере в чантата. Ако да вземем за пример сте от вида дами, които се задоволяват с кредитна карта, малко пари в брой, телефон и червило, един гиздав и стилен размер ще ви удовлетвори.

Ако пък държите в чантата ви да влизат чадър, таблет, огромен портфейл и бутилка с минерална вода, ориентирайте се към по-големите размери.

Също по този начин, в случай че постоянно сте на обществени места и от време на време ползвате метрото, значимо е чантата ви да се затваря добре и да има отделения с цип, където да поберете най-ценното си – портфейл, телефон, документи.

Чантите, които се трансфораха в паметни за нашето потомство

 Как да създадем избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

Съобразете размера  и характерностите с ежедневните си потребности и привички – по този начин ще сте сигурни, че ще можете да носите своята обичана дизайнерска чанта постоянно.

2. Размер. По въпроса за размера сме длъжни да уточним, че трендовете се менят в голяма амплитуда. В продължение на няколко сезона, съвременни са големите чанти вид торба, след това идват дребните чантички с компактна форма. Ако желаете да сте сигурна, че в никакъв случай няма да сте напълно отвън трендовете, то помислете за една чанта с типичен, стилен междинен размер.

Каквато и да е модата сезон след сезон, един подобен модел ще наподобява постоянно задоволително съответно.

3. Цветът и детайлите. Стигаме до естетичната страна, където нещата не са по никакъв начин комплицирани. Правилото тук е, че чантата би трябвало да бъде класическа, без да ви отегчава. 

 Как да създадем избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

 Как да създадем избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

Сред цветовете най-сигурен залог си остават два: черно и карамелено/ мрачно бежово. Те са допустимо най-класическите и универсални и могат да се носят целогодишно.

Тъмно синьо или колорит на сивото също са добър вид. Правим и едно конкретизиране, че въпреки всичко е значимо цветът да дава отговор на вашия натюрел, на темперамента и на типичния ви жанр. Ако се обличате есктравагантно, в случай че държите да се откроявате и в случай че не можете без смели, цветни акценти, то тогава можете да извършите изключение от правилото и да си купите чанта в ослепителен и даже ексцентричен цвят. Червено, блестящо розово, даже неон.

Важи и за дамите, които имат главно basic цветове в дрешника си и се нуждаят всекидневно от цветно леке във визията си, под формата на чанта.

Направете го като французойките с този фешън starter pack

 Как да създадем избор, когато купуваме първата си дизайнерска чанта

Детайлите въпреки това не трябва да са натрапчиви, а просто дребни акценти, които вършат модела на чантата една концепция по-открояващ се. Намерете салдото сред това вашата дизайнерска чанта да не наподобява безлично, само че и да не крещи за внимание.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР