Независимо дали се придържате към традиционното миене на чинии на

...
Независимо дали се придържате към традиционното миене на чинии на
Коментари Харесай

Един от най-обичаните продукти за миене на съдове получи международна награда за качество

Независимо дали се придържате към обичайното миене на чинии на ръка, или разчитате на миялна машина, препаратът е неразделна част от аксесоарите за поддържане на хигиена в кухнята. Затова сме сигурни, че бихте желали да знаете кой артикул на пазара си коства инвестицията и доверието.

Препаратът за ръчно миене, който завоюва влиятелната интернационална премия Best Buy Award 2023 в категорията съдомиещи е ЕХО , като вотът, извел марката на челни позиции, е напълно потребителски.

 



 

Допитването до действителни хора, които всекидневно употребяват продуктите на ЕХО, дало мотив на интернационалната сертификационна асоциация ICERTIAS да отсъди оценката за марка с най-хубаво съответствие цена-качество на българския пазар в категория съдомиещи.

Няма модерна стопанка, която да не познава продуктите на ЕХО, първите от които се появиха на българския пазар през 1997 година Селекцията съдомиещи препарати е пионер в едно извънредно значимо звено, а точно едновременната грижа за чистотата на съдовете и мекотата на ръцете.

ЕХО предлага две съществени серии препарати, които покриват главните домашен потребности от разчистване на съдове и в действителност упорити замърсявания:

•          Серия HYDROBALSAM е добре позната и обичана. Тя е дерматологично тествана и съчетава дейно измиване с присъщата за марката деликатност към ръцете;

•          Новата серия EXPERT , предлагаща гелове с гъста консистенция и богата пяна за безупречно измиване и на видимо невъзможни за премахване замърсявания. Ехо е EXPERT-ният асистент в кухнята на всяка стопанка с положително съответствие сред цена и качество.

Серията EXPERT, както подсказва името, е професионална грижа за нашите съдове със специфична формула, която е създадена да обезпечи извънредно дейно разчистване. Новите артикули се оферират със свежи аромати като лимон, ябълка, мента и океански бриз, което ги прави още по-привлекателни за приложимост.

 

 

Има и още нещо, за което ЕХО заслужава освен премията си, само че и уважението на потребителите, и то е отговорността им към устойчивите практики за запазване на околната среда. Зелената гражданска война на марката се надига с продукта ЕХО Clean Power . Той е с формула с над 90% натурални и биоразградими съставки, дерматологично тестван, гальовен към кожата, само че мощен против мазнините.

Не е инцидентно, че марката залага на слогана „ Много пяна, Чист резултат “ . С него той показва своята ясна ангажираност към изключителна резултатност и безупречни резултати. Всичко това, подкрепено с елегантната визия и гальовен мирис на продуктите, прави ЕХО любимец в голяма част от семействата.

Напълно заслужената премия Best Buy Award донася освен самопризнание и доверие в дългогодишните старания на марката, само че и специфичен документ и орден, удостоверяващи изключителното съответствие цена-качество на всеки от продуктите на ЕХО .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР