Независимо дали предпочитате бира, вино или луксозен коктейл, винаги ще

...
Независимо дали предпочитате бира, вино или луксозен коктейл, винаги ще
Коментари Харесай

Любимите алкохолни напитки на кралското семейство

Независимо дали предпочитате бира, вино или първокласен коктейл, постоянно ще се откри напитка която да угоди на усета ви. И макар че кралските фамилии се разграничават от елементарните хора, правилно е, че те също обичат да си пийват. От уеб страницата вършат задълбочено изследване с цел да схванат кои са обичаните алкохолни питиета на кралското семейство. Ето и кои са те:

Кралица Елизабет II

Коктейл Dubonnet, изсъхнало мартини, шампанско, вино

Когато става въпрос за селекцията от питиета, никой в кралския двор не го прави по-добре от кралицата. Всички, които я познават добре, удостоверяват обстоятелството, че Елизабет II стартира с алкохолните напитки още преди обяд. Обикновено първото и пиво за деня е коктейлът Dubonnet, който се прави от 2 елементи вино Dubonnet Rouge, 1 част джин, 1 парче лимон и 2 кубчета лед.

На обяд кралицата избира чаша вино, а вечер чаша шампанско или изсъхнало мартини.
 Кралица Елизабет II Gulliver/Getty Images
Принц Филип

Бира

За разлика от изтънчения усет на Кралица Елизабет, принц Филип избира по простите неща. Той е фен на бирата, като обичаната му марка е Boddingtons – районна бира от региона на Манчестър. За страдание, пивоварната Boddingtons затвори през 2005 година, тъй че в този момент е заставен да пие други типове.

Кейт Мидълтън

Уиски, плодови коктейли

През годините Кейт е забелязвана с доста питиета в ръка, вариращи от бира до вино и коктейли. От по-силните алкохолни питиета, Кейт избира уиски. Но същинската и обич са сладките плодови коктейли, като Crack Baby, който включва водка, малинов ликьор, маракуя и шампанско.-->

Принц Уилям

Бира, коктейли

Уилям избира бирата, само че също като Кейт обича и коктейлни питиета. В студентските си години обичаният му коктейл е бил композиция от бренди, прасковен ликьор и шампанско.
 Уилям и Кейт Gulliver/Getty Images
Принц Чарлз

15-годишно уиски

Що се отнася до принц Чарлз, обичаната му напитка е шотландско уиски, като избира отлежалите 15-годишни разновидности.
 Принц Чарлз Gulliver/Getty Images

Камила Паркър Боулс

Вино, джин с тоник

Камила признава, че обичаната и напитка е виното, само че през последните години обожава и комбинацията джин с тоник.
 Камила Паркър Боулс Gulliver/Getty Images
Принц Хари

Водка

Хари е огромен почитател на тъкмо избран тип френска водка (Ciroc Ultra-Premium), която се прави от два сорта грозде - Моза Блан и Угни Блан.

Меган Маркъл

Пикантни текила коктейли, Negronis, бели и червени виновност

Повечето хора знаят, че тя е фен на виното, с помощта на изказването си в изявление за The New Potato - „ Боже, обичам ли виното – красиво наситено алено или чисто бяло. “ В същото изявление тя призна, че всеки ден пие по чаша вино дружно с шоколадовия си десерт.

Що се отнася до другите питиета, тя признава, че обича „ лют коктейл с текила, негрони ( коктейл с кампари, червен вермут, джин и портокали) или чисто шотландско уиски “.

Принцеса Даяна

Коктейлно бяло вино с прасковен усет

Съобщава се, че Даяна не си е падала доста по алкохолните питиета, само че въпреки всичко си е имала обичано пиво – Bellini. Тази напитка е бленд от италианско пенливо вино (Просеко) и нектар от бели праскови. Добавят се и няколко капки сироп от горски малини, с цел да се реализира известния розов цвят на коктейла.

Що се отнася до напитката за избор в по-малко специфични случаи, сухите бели виновност също бяха измежду обичаните и желания.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР